Prijs

t/m

Kleur


Duimstokken met logo

Op zoek naar een duimstok bedrukt met uw logo? Bij AtmR Gifts hebben wij duimstokken in verschillende uitvoeringen en kleuren. Even snel iets opmeten is geen punt met de duimstok. Laat de duimstok bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een praktisch geschenk voor de medewerkers van een bouwbedrijf of zakelijke relaties.

Duimstok

Een duimstok is een meetgereedschap dat uit meerder delen bestaat met scharnieren ertussen die samengevouwen kunnen worden. Het is een compact item waarmee u grote voorwerpen kunt opmeten. De duimstok wordt ontzettend vaak gebruikt om snel even iets op te meten, maar ook voor grote klussen. In ons ruime assortiment vindt u onder anderen duimstokken van hout en duimstokken van kunststof. Wij hebben verschillende soorten duimstokken in ons assortiment, van duimstokken met sleutelhangers tot volwaardige bedrukte duimstokken van een tot twee meter. Een duimstok met logo is ideaal als relatiegeschenk en als weggever voor eens beurs of evenement. De duimstokken komen altijd wel van pas! De duimstokken zijn gemakkelijk mee te nemen in een broekzak of gereedschapskist.

Duimstok met logo

Laat het logo, een naam, slogan of korte boodschap van uw bedrijf op de duimstok drukken. Het bestellen van bedrukte duimstokken is een goed idee als u een bouw-, timmer- of klusbedrijf heeft. Ook is de duimstok met logo een leuk en praktisch geschenk voor uw eigen medewerkers die vaak iets moeten opmeten. Het werken met bedrukt gereedschap laat een professionele indruk achter bij de klanten waar de medewerkers bij over de vloer komen. Naast de functionele duimstok hebben wij ook genoeg andere artikelen waar u een logo of boodschap op kunt laten drukken of borduren. Bekijk onze polo’s, meetlinten of jassen waar u een logo op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20