Kleur
Pepermunt met logo laten bedrukken

Bedrukte pepermuntjes met logo bestellen. Zoekt u een verfrissende weggever of een opvallende kleine give-away? Pepermuntjes of pepermunt rolletjes met een logo zijn ideale weggevers voor een beurs of event. Laat uw Pepermunt bedrukken met logo. Pepermunt en mintjes zijn op diverse manieren te personaliseren en in te zetten als relatiegeschenk, giveaway of promotioneel product.

Pepermunt bedrukken met een logo

Wij kunnen pepermunt leveren direct bedrukt of verpakt in een eigen design verpakking. Onze pepermuntjes en mintjes zijn op diverse manieren te personaliseren en in te zetten als weggever, relatiegeschenk, giveaway of promotioneel product tijdens events beurzen, productpresentaties of op de welkomstbalie bij de entree in een mooie glazenpot! In alle gevallen voelen gasten en bezoekers zich bij u van harte welkom! Pepermunt bedrukken met een logo geeft een frisse blik op uw organisatie.

Pepermunt met logo bestellen bij AtmR Gifts

Via atmrgifts.nl bestel je gemakkelijk je eigen logo pepermunt met een leuke korte tekst of voorzien van een eigen ontwerp bedrukking. Wilt u enkel een logo op het pepermunt drukken? Stuur dan uw logo bij het plaatsen van een bestelling of offerteaanvraag. Bij ons ontvangt u altijd eerst een digitale proefdruk, voordat het pepermunt daadwerkelijk bedrukt wordt. Het ziet er altijd leuk uit wanneer je een schaal of snoeppot gevuld met uw eigen logo pepermunt ziet!

Pepermunt in geschenkverpakking

Naast pepermunt dat direct bedrukt is met uw logo is pepermunt ook verkrijgbaar in diverse (geschenk)verpakkingen. Er zijn diverse soorten en formaten beschikbaar zoals pepermuntblikjes, pepermuntdoosjes, pepermunt clickclack blikjes met logo, vensterzakjes, kleine blokpepermuntjes en natuurlijk de bekende pepermuntrolletjes. Ook hebben we dextrorolletjes en suikervrije pepermunt blokjes en peppermintrolletjes! De meeste uitvoeringen van onze pepermuntjes kunnen gepersonaliseerd worden. Denk ook aan een directe dekselbedrukking van de clickclack blikjes of maak een eigen ontwerp van de wikkel. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden per product. Wij kunnen je laten zien op welke manier dit te personaliseren is. Onze ontwerpstudio helpt graag met het ontwerpen en samenstellen van unieke giveaway’s of promo items.

Laat uw eigen pepermunt bedrukken met logo ✓ Supersnel geleverd ✓ 100% Kwaliteit ✓ Gratis drukvoorbeeld

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20