Prijs

t/m

Kleur

Handschoenen met uw logo

Ontdek onze veelzijdige collectie handschoenen bij AtmR Gifts, perfect voor elke behoefte. Personaliseer uw geschenk met gepersonaliseerde handschoenen voor een unieke uitstraling. Kies uit diverse materialen zoals polyester, leer en fleece, inclusief touchscreen-opties.

Ontdek onze handschoenen

Bij AtmR Gifts streven we ernaar om voor iedere behoefte een geschikt optie te bieden als het gaat om handschoenen. Ons brede assortiment omvat diverse materialen, waaronder polyester, leer en fleece. Of u nu op zoek bent naar handschoenen met wol of met bijvoorbeeld touchscreen functie, wij hebben de oplossing voor u. Polyester handschoenen bieden bijvoorbeeld een uitstekenede bescherming tegen de kou en wind, terwijl leren handschoenen een combinatie zijn van duurzaamheid en stijl. Fleece handschoenen zijn ideaal voor extra warmte en comfort. Bovendien bieden wij ook handschoenen aan die u kunt gebruiken met uw smartphone. 

Personaliseer uw geschenk

Geef uw bedrijf een persoonlijke tintje door onze handschoenen te laten bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Dit maakt niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een goed product om uw merkbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om relatiegeschenken op een beurs of om uw medewerkers te schenken, gepersonaliseerde handschoenen zijn een uitstekende keuze. Bovendien bieden we een breed scala aan kleuren en stijlen om aan uw voorkeuren te voldoen.

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook een naadloze bezorgervaring te bieden voor onze klanten. Ons team staat klaar om een passend voorstel te maken voor u, of het nou om een kleine of grote bestelling gaat. We leveren niet alleen in Nederland, maar ook in verschillende landen in Europa. Ook bieden wij de mogelijkheid om te leveren op meerdere adressen, zodat uw medewerkers en relaties ze gemakkelijk in ontvangst kunnen nemen. 

Als u vragen heeft over producten of het vinden van een geschenk die aansluit bij uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20