Prijs

t/m

KleurGepersonaliseerde boodschappentassen met logo

Bekijk onze collectie boodschappentassen, deze tassen zijn gemaakt om te herbruiken. U kunt uw gewenste tas personaliseren met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Geef de bedrukte boodschappentassen weg op beurzen of aan uw medewerkers en relaties, en zorg zo voor goede promotie voor uw bedrijf.

Ons assortiment boodschappentassen

Ontdek onze collectie boodschappentassen, een geschenk wat uw ontvangers kunnen blijven hergebruiken. Onze tassen zijn stevig en van hoogwaardige kwaliteit, dit maakt ze dan ook geschikt voor het hergebruiken. U kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan materialen, waaronder katoen, non woven, RPET en polyester, ook hebben wij verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor is er altijd wel een tas die bij u en uw bedrijf past.

Personaliseer uw geschenk bij AtmR Gifts

U kunt bij AtmR Gifts uw geschenken personaliseren, hierdoor kunt u uw eigen unieke geschenk creëren. Door uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp te laten bedrukken op uw gewenste artikel creëert u niet alleen een persoonlijk geschenk, maar ook een manier om uw merk of bedrijf te promoten. Verras uw medewerkers en relaties met gepersonaliseerde geschenken, en promoot tegelijkertijd ook uw bedrijf of merk.

Zorgeloze bezorging en advies op maat

Bij AtmR Gifts bieden we niet alleen producten aan van hoogwaardige kwaliteit, maar vinden we ook de bezorging van onze producten erg belangrijk. Wij helpen u graag van Advies tot en met Realisatie. Of het nu om een kleine of een grote bestelling, wij maken altijd een geschikt voorstel voor uw bestelling. Wij kunnen niet alleen leveren in Nederland, maar wij leveren ook in diverse landen in Europa. Om het proces zo passend als mogelijk te maken, kunnen wij ook uw bestelling op meerdere adressen afleveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in onvangst nemen.

Ons team staat klaar om u te helpen bij eventuele vragen of bij het helpen van het vinden van een geschikt geschenk voor u en uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20