Prijs

t/m

Kleur

Schoenentassen met logo

Ontdek onze veelzijdige collectie schoenentassen, perfect voor elk moment onderweg. Personaliseer uw tas met onze bedrukkingsservice en geef uw merk een uniek uitstraling. Verras uw medewerkers en relaties met een uniek en praktisch geschenk.

Ontdek onze schoenentassen

Bij AtmR Gifts hebben we een ruim assortiment schoenentassen, een perfect geschenk dat altijd van pas komt. U kunt kiezen uit diverse kleuren en verschillende modellen, waaronder schoenentassen met handvat of rugzak. Ideaal voor het reizen, zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw schoenen gescheiden blijven van uw kleding in de koffer. Schoenentassen zijn niet alleen handig voor op reis, maar ook voor uw medewerkers en relaties die veel onderweg zijn. Met het handvat zijn de schoenen gemakkelijk mee te nemen in de auto. 

Personaliseer met uw eigen logo

U kunt uw schoenentassen laten bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Niet alleen zijn ze praktische geschenken voor uw medewerkers of relaties, maar ze zijn ook effectief als promotiemiddelen van uw bedrijf of merk. Bij AtmR Gifts bieden we uitgebreide personalisatiemogelijkheden voor uw schoenentassen. Naast het personaliseren met uw logo of boodschap, kunt u ook kiezen voor speciale ontwerpen, kleurencombinaties of individuele namen voor een meer gepersonaliseerd cadeau. Met onze druktechnieken zorgen we ervoor dat uw ontwerp goed wordt afgedrukt.

Zorgeloze bezorging van uw geschenken

Bij AtmR Gifts streven we naar een bezorgervaring zonder zorgen. Met flexibele bezorgservice stemmen we de levering af op uw wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om levering in Nederland of in diverse Europese landen, wij zorgen dat de bezorging aansluit op uw behoeften. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling te leveren op meerdere locaties, zodat uw medewerkers en relaties gemakkelijk hun geschenken kunnen ontvangen. 

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het perfecte geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf of organisatie.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20