Prijs

t/m

Kleur

Infuser flessen

Infuser flessen bieden een gezonde en gemakkelijke manier om water te drinken door het toevoegen van fruit, groenten en kruiden. AtmR Gifts biedt verschillende maten en kleuren aan met persoonlijke bedrukking. Drink gezond en milieubewust met een infusiefles.

 

Assortiment infuser flessen
 
De waterfles met infuser en bedrukking is een must-have voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en gemakkelijke manier om water te drinken. De fles heeft een inhoud van 500ml en is gemaakt van duurzaam Tritan materiaal. Het fruit infuser compartiment maakt het mogelijk om vers fruit, groenten of kruiden toe te voegen aan je water voor een verfrissende smaak. Hierdoor wordt het drinken van voldoende water een stuk makkelijker.
 
Bedrukken van de infuser flessen
 
Wilt u uw waterfles personaliseren met een bedrukking? AtmR Gifts biedt een breed assortiment aan waterflessen met fruitinfuser en de mogelijkheid om het artikel te bedrukken naar uw wensen. Of u nu kiest voor een logo of een opvallende tekst, de bedrukte infuserflessen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens een mooi relatiegeschenk. De waterflessen met infuser zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen bijna volledig rondom bedrukt worden. Daarnaast zijn de populaire Tacx Fuse waterflessen zelfs full colour rondom te bedrukken. Wilt u snel uw waterinfusers, fruitinfusers of bidons met infuser laten bedrukken met logo of tekst vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor uw bedrukte drinkflessen met fruit.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20