Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde infuser flessen

Ontdek een gezonde en eenvoudige manier om water te drinken door fruit, groenten en kruiden toe te voegen aan onze infuserflessen. Bij AtmR Gifts vindt u diverse maten en kleuren, allemaal met de mogelijkheid van persoonlijke bedrukking. Kies voor een gezonde en milieubewuste hydratatie met onze infuserflessen.

Assortiment infuser flessen
 
Ontdek de frisse en gezonde manier van hydrateren met de infuserflessen van AtmR Gifts. Wij bieden een diverse selectie infuserflessen die niet alleen functioneel zijn maar ook een persoonlijk tintje kunnen krijgen. Deze flessen zijn ideale promotieartikelen die u kunt personaliseren met uw logo of boodschap, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenk of bedrijfspromotie.
 
Onze infuserflessen gaan verder dan traditionele waterflessen. Met het unieke fruit infuser compartiment kunt u eenvoudig verse ingrediënten zoals fruit, groenten of kruiden toevoegen aan uw water, waardpor u een verfrissende smaak krijgt. Dit maak het drinken van voldoende water niet alleen gezond maar ook lekker en stimuleert een actieve levensstijl.
 
Bij AtmR Gifts vindt u nier alleen infuserflessen, maar ook een breed scala aan andere hoogwaardige drinkwaren. Van stijlvolle thermosbekers tot duurzame waterflessen en gepersonaliseerde isoleerflessen, ons assortiment biedt diverse opties om aan al uw drinkbehoeften te voldoen.
 
Bedrukken van de infuser flessen
 
Bij AtmR Gifts benutten we de kracht van bedrukte infuserflessen voor effectieve merkpromotie. Personaliseer uw infuserflessen met ons geavanceerde bedrukkingsservice, waarmee u uw logo, slogan of boodshcpa op een duurzame en kwalitatieve manier kunt presenteren. Deze bedrukte infuserflessen zijn niet alleen functioneel maar dienen ook als krachtige promotiemiddelen, perfect voor het versterken van uw merkidentiteit. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van bedrukking bij AtmR Gifts.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20