Drinkwaren

Bedrukte drinkwaren met logo

Drinkwaren met een eigen logo blijft een leuke give away voor uw promotionele activiteit. Het is daarom ook een van de meest populaire geschenken om weg te geven aan uw relaties of doelgroep tijdens beurzen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte thermobeker voor in de auto, of bedrukte bidons die naar elke sportactiviteit meegenomen worden. Ook de populaire duurzame Join The Pipe drinkflessen zijn helemaal hip en bij ons te verkrijgen met bedrukking! Drinkwaren inzetten als promotieartikel is altijd leuk en praktisch. Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment bedrukte drinkwaren en drinkflessen.

 

Drinkfles bedrukken

Wilt u drinkflessen bedrukken? Bedrukte drinkwaren zijn bijna op elk kantoor te vinden. Denk bijvoorbeeld ook aan bedrukte mokken, bekertjes, waterflesjes, tetra waterpakken met logo, kartonnen duurzame verpakking drinkwater, waterkannen, bedrukte glazen waterflessen en energiedrank in blikjes. Mokken gaan heel lang mee en worden frequent gebruikt. U zult dus regelmatig in beeld komen bij uw relaties. Wij beschikken in onze collectie ook over bedrukte tacx bidons met trekdop, opvouwbare waterflessen, bedrukte doppers met logobedrukte Join The pipe flessen met logode Join The Pipe fles Nairobi en de Join The Pipe Bongo bottle. Ook de populaire duurzame drinkfles BEO bottle vindt u in onze collectie. Bedrukte RVS drinkbekers of Metalen isolatieflessen met gravure behoren ook tot de mogelijkheden. Bidons zijn er in allerlei maten, soorten, kleurcombinaties en drukmogelijkheden. 

 

Bedrukte Join the Pipe waterflessen met logo: milieuvriendelijke  en duurzame give-aways

Vindt u duurzaamheid belangrijk in uw bedrijfsvoering? Dan kiest u uiteraard ook voor duurzame bedrukte  relatiegeschenken. Onze bedrukte Join the Pipe drinkflessen of de 100% duurzame BE O bottles zijn hier een schitterend voorbeeld van. Met een gepersonaliseerde fles van de Join the Pipe organisatie laat u zien dat u duurzaamheid en schoon drinkwater belangrijk vindt. Join the Pipe en BEO bottle zijn Nederlandse initiatieven die gebruik van kraanwater stimuleert. Onze Join the Pipe waterflessen zoals de Nairobi of de BOGO kunt u bedrukken met uw eigen logo, tekst of opdruk. Ook de B EO bottle is duurzaam en gemaakt van 100% suikerriet en voor ieder verkochte BE O bottle wordt er ook een boom geplant door trees for the future. Join the pipe stimuleert het drinken van kraanwater en het vullen van herbruikbare flessen dit om zo vervuiling tegen te gaan. De bedrukte waterfles Join the Pipe  is in diverse soorten beschikbaar. Deze drinkflessen zijn BPA-vrij, vaatwasserbestendig en geschikt om te gebruiken op school, tijdens het sporten of op reis.

 

Waterflesjes met logo of met een eigen label of unieke sleeve?

Waterflesjes gemaakt van 100% R PET plastic met logo. Ze zijn er in allerlei maten, soorten, kleurcombinaties en drukmogelijkheden. Maar hoe worden ze nu precies bedrukt? Onze gevulde waterflesjes krijgen een full colour label of full colour sleeve en een eigen dopkleur. Een label, oftewel etiket, beslaat slechts een klein deel van de waterflesjes met logo. Een sleeve is een label dat rondom de waterflesjes wordt aangebracht met opdruk. Het voordeel van deze etiketten en sleeves is dat uw reclame goed zichtbaar is. Het springt direct in het oog! Wij hebben ook transparante labels om de nadruk nóg meer op jouw logo of slogan te leggen. De flesjes worden nu gemaakt van 100% R PET materialen!

 

Bedrukte waterflesjes van 100% gerecycled PET nu bij AtmR Gifts verkrijgbaar!

100% R-pet waterflesjes met logo, de juiste weg naar een duurzame oplossing! Dit bedrukte waterflesje is volledig (100%) gemaakt van gerecycled PET en tevens nogmaals te recyclen. Het mineraalwater in onze 100% R-PET-flesjes, 330 ml is bij ons nu verkrijgbaar. De PET is 100% recyclebaar maar het was tot nu toe een uitdaging om gerecycled materiaal te gebruiken voor de vervaardiging van transparante flessen. Daarom bestonden in het verleden bedrukte R-PET flesjes maar voor een beperkt deel uit gerecycled materiaal. Sinds kort is het technisch mogelijk om PET flesjes te vervaardigen van 100% gerecycled materiaal dat niet alleen voldoet aan de kwaliteitseisen die aan levensmiddelen verpakkingen gesteld worden, maar dat ook nauwelijks te onderscheiden is van nieuw PET materiaal. Aangezien de Co2 uitstoot met 70-80% verminderd wordt door gebruik te maken van 100% R-PET, hebben wij besloten ons assortiment bedrukte waterflesjes, te beginnen bij de 330ml waterfles, te vervangen door 100% R-PET. Om onze duurzaamheidambitie kracht bij te zetten, zullen wij de meerprijs voor de 100% R-PET flessen volledig voor onze rekening nemen.

 

Waarom kiezen voor AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts zijn uw geschenken te personaliseren naar uw eigen wensen. Of u nu uw eigen logo, bedrijfsnaam of zelfs een leuke tekst op het artikel wilt, het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over onze producten? Of heeft u misschien nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met ons! Wij staan ook voor u klaar als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld welk geschenk het beste bij u past. Wij helpen u graag! E: info@atmrgifts.nl T: +31 (0) 481 36 65 44