Prijs

t/m

Kleur


Standaards & houders

Tablet- en telefoonhouders zijn accessoires die ontworpen zijn om mobiele apparaten vast te houden. Telefoon- en tablethouders kunnen worden bedrukt om ze te personaliseren met een logo, merknaam of boodschap. Tablet- en telefoonhouders zijn populaire promotionele producten voor bedrijven en ook populair als relatiegeschenken of als cadeaus voor medewerkers. Bestel nu uw gewenste tablet- en telefoonhouder bij AtmR Gifts!
 
Telefoon- en tablet houders en standaards 
 
Telefoon- en tablet houders en standaards zijn handige accessoires die uw mobiele apparaat ondersteunen en uw gebruikerservaring verbeteren. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten houders en standaards voor telefoons en tablets:
 
1. Desktopstandaard: Een desktopstandaard is ontworpen om uw telefoon of tablet rechtop te houden op uw bureau of tafel. Dit is handig als u uw apparaat wilt gebruiken voor videobellen, het bekijken van video's of het lezen van teksten, zonder dat u het apparaat hoeft vast te houden.
2. Autosteun: Een autosteun is een houder die in uw auto kan worden gemonteerd om uw telefoon of tablet tijdens het rijden te ondersteunen. Dit is handig als u uw apparaat wilt gebruiken als navigatiesysteem of om muziek te beluisteren zonder het apparaat vast te hoeven houden.
3. Flexibele houders: Flexibele houders zijn houders met flexibele armen die uw telefoon of tablet op zijn plaats houden. Deze houders kunnen op verschillende plaatsen worden bevestigd en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voor het maken van foto's, het kijken van video's of voor handsfree video-oproepen.
 
Er zijn tal van andere soorten houders en standaards beschikbaar, afhankelijk van uw specifieke behoeften en gebruiksscenario's. Of u nu een houder zoekt voor thuisgebruik, op kantoor, in de auto of onderweg, er is altijd wel een model dat bij uw wensen past.
 
Relatiegeschenk
 
Telefoon- en tablet standaards kunnen een uitstekend relatiegeschenk zijn, omdat ze niet alleen nuttig zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen aan uw bedrijf of merk. Door uw logo of bedrijfsnaam op de standaard te laten drukken, wordt uw merknaam dagelijks onder de aandacht gebracht van de ontvanger en hun omgeving. Dit kan bijdragen aan een betere merkherkenning en bekendheid. Als u overweegt om telefoon- en tabletstandaards als relatiegeschenk te geven, is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve producten die lang meegaan en uw merk op een positieve manier vertegenwoordigen.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20