Prijs

t/m

Kleur


Standaard paraplu's met logo

Op zoek naar een paraplu met logo? Gebruik de paraplu als promotieartikel of relatiegeschenk en laat het logo van uw bedrijf op de paraplu drukken. Uw relaties zullen gegarandeerd droog blijven door het handige grote regenscherm van de paraplu’s.

Paraplu's

Het weer kan soms alle kanten opgaan. Met een bedrukte paraplu kunt u er zeker van zijn dat u droog blijft, mocht het gaan regenen. De paraplu’s zijn voorzien van grote regenschermen die het water en de wind tegenhouden. Sommige paraplu’s beschikken zelfs over een automatisch uitklap systeem en hebben een recht handvat van rubber.

Paraplu's met opdruk

De paraplu’s zijn gemakkelijk te bedrukken met uw logo, naam, slogan of boodschap. Een ideaal artikel als u uw reclame boodschap voor een langere tijd onder de aandacht wilt brengen. De paraplu’s zijn niet alleen leuk als geschenk voor uw relaties en medewerkers, maar ook om weg te geven op een beurs of evenement. Deel ze uit op een festival of aan de beursbezoekers. Bent u toch op zoek naar een andere paraplu, bijvoorbeeld een opvouwbare of storm paraplu? Neem dan een kijkje op onze website.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20