Prijs

t/m

KleurGepersonaliseerde afvaltassen met opdruk

Ontdek onze praktische afvaltassen, perfect voor het eenvoudig scheiden van afval. Personaliseer ze met uw logo voor een uniek relatiegeschenk dat duurzaamheid uitstraalt. Bij AtmR Gifts vindt u hoogwaardige afvaltassen die bijdragen aan een milieubewuste levensstijl.

Afvaltassen bij AtmR Gifts

Ontdek onze handige afvaltassen, waarmee afval scheiden eenvoudiger is dan ooit. Bij AtmR Gifts hebben wij verschillende soorten afvaltassen, of u nu voor een kleurrijke optie gaat of neutrale tinten, onze afvaltassen zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw behoeften. De afvaltassen zijn voor het scheiden van verschillende soorten afval, zoals papier, plastic en glas. Dankzij de draaghengsels kunt u de tassen gemakkelijk naar de juiste bak brengen. Door afval te scheiden draagt u bij aan een beter milieu en stimuleert u recycling.

Personaliseer uw afvaltas

Laat uw afvaltassen bedrukken met het logo of de slogan van uw bedrijf of organisatie. De gepersonaliseerde afvaltassen zijn niet alleen praktisch, maar ook een geweldig relatiegeschenk. Door afvaltassen met opdruk te schenken straalt uw bedrijf duurzaamheid uit en laat zien dat u bezig bent met het creëren van een mileuvriendelijke levenstijl. Geef uw medewerkers en relaties een geschenk dat zowel praktisch als mileuvriendelijk is.

Vertrouw op onze bezorgservice

Bij AtmR gifts vinden wij het erg belangrijk dat de bezorgervaring van onze klanten positief is. Of u nu een kleine of een grote bestelling plaatst, wij proberen altijd een passend voorstel voor u te maken. Zo bieden wij snelle en veilige leveringsopties die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Elke bestelling en elke klant is uniek, daarom bieden wij flexibele bezorgopties die op maat zijn gemaakt voor uw bestelling. Wij kunnen leveren door heel Nederland, en diverse landen in Europa. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling te leveren op meerdere locaties, zodat uw medewerkers en relaties hun geschenken eenvoudig in onvangst kunnen nemen. 

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het perfecte relatiegeschenk of advies over de bezorgopties, wij zijn er om u te helpen!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20