Kleur

Isoleerflessen bedrukken met logo

Isoleerflessen zijn zeer geschikt om uw drinken heerlijk koud of warm te houden onderweg. Wij bedrukken de thermosflessen met uw bedrijfslogo voor meer naamsbekendheid. AtmR Gifts biedt een zeer ruime keuze drinkflessen die ideaal zijn om te bedrukken met uw logo. Een drinkfles geven als geschenk zal zeer gewaardeerd worden door uw relaties en of medewerkers.

Isoleerflessen met logo
 
Onze isoleerflessen zijn beschikbaar in een uitgebreid assortiment aan kleuren, waardoor er voor iedereen een fles te vinden is die bij zijn of haar stijl past. Bovendien kunnen de flessen bedrukt worden met jouw eigen naam en logo, waardoor ze nog persoonlijker worden. Dankzij de geavanceerde isolatietechnologie blijft jouw drankje lekker warm of koud, afhankelijk van wat je wilt.
 
Groot aanbod van isoleerflessen
 
Bij AtmR Gifts bieden we zowel enkelwandige als dubbelwandige isoleerflessen aan. De enkelwandige flessen zijn perfect voor de korte trips, terwijl de dubbelwandige flessen ideaal zijn voor langere uitstapjes of dagjes weg. We bieden ook isoleerflessen in verschillende maten, variërend van 450ml tot 1000ml, zodat er altijd een fles te vinden is die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur en behoefte. Door het kopen van een isoleerfles bij AtmR Gifts, ben je niet alleen aan het genieten van je drankje op de juiste temperatuur, maar ben je ook bezig met het beschermen van het milieu. Onze flessen zijn namelijk herbruikbaar, waardoor je bijdraagt aan een groenere toekomst. Ook hebben we flessen met verschillende soorten sluitingen beschikbaar, zoals dop of tuit, waardoor je altijd jouw drankje op een comfortabele manier kunt drinken.
 
Thermosbekers
 
Voor degenen die liever een beker hebben dan een fles, bieden we ook thermosbekers aan. Deze bekers zijn ideaal voor onderweg en bieden dezelfde geavanceerde isolatie als onze thermosflessen, zodat je altijd kunt genieten van je drankje op de juiste temperatuur. Kijk snel bij AtmR Gifts voor de perfecte thermosbeker of isoleerfles.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20