Prijs

t/m

Kleur
Puzzels met logo

Een bedrukte puzzel is een leuk geschenk voor uw relaties, medewerkers en klanten. Met een van onze bedrukte puzzels komt u origineel voor de dag. Laat de puzzels bedrukken met het logo of de slogan van uw bedrijf. Bekijk ons volledige aanbod puzzels en personaliseer uw favoriet.

Puzzels

Bij AtmR Gifts hebben wij een groot assortiment aan schuifpuzzels en bouwpuzzels. Laat de puzzelstukjes bedrukken met het logo, de naam, een slogan of een krachtige reclame boodschap van uw bedrijf. Wij hebben schuif en legpuzzels gemaakt van verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit puzzels van hout of kunststof. Personaliseer de puzzels naar uw wensen. U heeft ook de keuze uit verschillende kleuren voor de puzzels. Kies een kleur die goed bij uw huisstijl past, zodat uw logo of boodschap nog sterker overkomt. Werkelijk iedereen puzzelt in zijn of haar leven. Kinderen en volwassenen kunnen er veel plezier aan beleven. Zeker tijdens de koude winterdagen of op vakantie biedt dit dan ook een ideaal relatiegeschenk.

Puzzels met bedrukking

De bedrukte puzzels bestaan uit stukjes die zijn opgebouwd uit uw logo of slogan. Door de goede puzzelstukjes bij elkaar te schuiven ontstaat het logo van uw bedrijf. De ontvanger zit de met de neus bovenop uw reclame boodschap. U kunt een puzzel bedrukken met een bedrijfsnaam of logo om zelf direct promotie te maken met een mooi relatiegeschenk. De puzzel is ideaal voor thuis, maar kan natuurlijk ook mooi mee worden genomen naar kantoor. Zo wordt de promotie ook goed gezien, waardoor uw naamsbekendheid groter zal worden. De bedrukte puzzels zijn geschikt om uit te delen aan de bezoekers op een beurs. Een puzzel met uw logo is altijd een leuk cadeau die zal zorgen voor plezier voor jong en oud. Zet uw relaties, beurs bezoekers en medewerkers lekker aan het puzzelen. Met de bedrukte puzzel kunt u veel mensen bereiken. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de puzzels onderdeel te laten zijn van een groter relatiegeschenk, bijvoorbeeld als onderdeel van het zomerpakket. Bekijk naast onze puzzels ook onze buitenspellen, denkspellen, bordspellen of kaartspellen waar u het logo van uw bedrijf op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20