Prijs

t/m

Kleur

Smartwatch-Fitbit

Bent u op zoek naar een digitaal horloge met slimme functies? Bij AtmR Gifts hebben wij de smartwatch voor u. De smartwatch is een praktisch horloge waar u de tijd en datum op kan zien, maar ook heel veel andere activiteiten. Het is een ideaal geschenk voor de relaties die actief bezig zijn met sporten.

Smartwatch

Een smartwatch is een horloge dat communiceert met een smartphone via bluetooth. De smartwatch werkt in eerste instantie als een horloge, waarmee u dus altijd de tijd kunt bekijken. Daarnaast kan dit item ook gebruikt worden om bijvoorbeeld bepaalde mobiele app´s te bekijken. Met een smartwatch beantwoord u telefoonoproepen, leest u e-mails en berichtjes, luistert u naar uw favoriete muziek, kijkt u naar het weerbericht, sportprestaties en blijft u op de hoogte van wat er zich op social media afspeelt. En dit is slechts een selectie van de mogelijkheden die een smartwatch biedt. De meeste slimme horloges hebben een vierkant, rechthoekig of een rond leddisplay met touchscreen.

Smartwatch als relatiegeschenk

Bij AtmR Gifts hebben wij een breed assortiment aan verschillende varianten van de smartwatch. U heeft de keuze uit aan aantal mooi kleuren. Laat de smartwatch bedrukken met een logo, naam of korte slogan van uw bedrijf of onderneming. Een smartwatch bedrukken is natuurlijk helemaal van deze tijd. Wanneer u uw zakenrelaties blij wilt maken met een modern relatiegeschenk, dan is een bedrukte smartwatch een goede keuze. Een smartwatch staat in verbinding met uw smartphone en laat alle nodige informatie zien via uw pols zonder de smartphone hiervoor te hoeven gebruiken. Smartwatches combineren de functies van een stappenteller, een activity-tracker en maken bovendien de besturing van enkele smartphone-functies mogelijk. U kunt een smartwatch met logo gebruiken tijdens het sporten om achteraf uw behaalde resultaten te bekijken. De mensen dragen de smartwatch dagelijks, omdat ze tegenwoordig echt willen weten wat ze doen. Dat motiveert ze bijvoorbeeld om meer te bewegen, fietsen, of andere sporten uit te oefenen. Een relatiegeschenk smartwatch met logo kan dus veelzijdig ingezet worden om de naamsbekendheid te vergroten, nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten of relaties te bedanken. Bekijk ook onze USB sticks, stappentellers, multi kabels of activity tracker.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20