Prijs

t/m

Kleur
Lolly's met bedrukking

Op zoek naar een leuk en lekker geschenk? Bij AtmR Gifts hebben wij de lolly's voor u. Laat de lolly’s bedrukken met het logo van uw bedrijf. De bedrukte lolly's zijn ideaal als weggever op een beurs of aan uw relaties. 

Ons assortiment lolly's

Ontdek de diversiteit aan lolly's bij AtmR Gifts. Van de geliefde knotslolly's tot platte varianten of lolly's in een doosje, wij bieden een breed assortiment. Naast de traditionele lolly's zijn er ook unieke vormen beschikbaar, zoals tulpen of kerstbomen en variaties, kleur en smaak.

Onze lolly's zijn geschikt voor diverse gelegenheden, of het nu gaat om het uitdelen tijdens evenementen, op beurzen aan bezoekers, of als smakelijke toevoeging aan pakketten voor thuiswerkende medewerkers. Een lolly's is niet alleen een lekker geschenk, maar wordt ook gewaardeerd als attent gebaar. Overweeg om lolly's te schenken aan potentiele klanten om positieve associaties met uw merk te creëren. Of bedank uw zakelijke relaties en medewerkers op een zoete manier. Ontdek ook ons assortiment aan bedrukt fruit, kauwgum, chocolade en koeken, Bij AtmR Gifts maken we van elke traktatie een bijzonder en gewaardeerd onderdeel van uw bedrijf.

Lolly's met bedrukking

Geef een zoete draai aan uw promotie met onze bedrukte lolly's. Deze heerlijke lekkernijen, gemaakt van gehard suiker en verrijkt met diverse smaakstoffen, blijven een geliefd geschenk voor alle leeftijden. Personaliseer de verpakking met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of korte boodschap om een blijvende indruk achter te laten.

Het bedrukken van lolly's is een creatieve en smakelijke manier om uw merk te promoten. Kies uit ons diverse assortiment lolly's en geef een unieke touch aan uw relatiegeschenken, beursmateriaal of bedrijfsevenementen. Of u nu gaat voor de klassieke ronde lolly's, opvallende vormen of lolly's in diverse smaakvarianten, wij hebben de perfecte optie voor uw promotionele doeleinden.

Laat uw logo schitteren op deze kleurrijke lekkernijen en creëer een onvergetelijke ervaring voor uw klanten en relaties. Bij AtmR Gifts maken we van lolly's bedrukken een zoete en effectieve manier om uw merkidentiteit te versterken. Ontdek de smaakvolle wereld van bedrukte lolly's en maak van uw promotie een ware traktatie!

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20