Prijs

t/m

Kleur

Click clack blikje met logo

Bij AtmR Gifts kunt u snel en eenvoudig bedrukte click clack blikjes bestellen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie leuke klikblikjes groot en klein formaat en in allerlei kleuren. Onze snoepblikjes zijn volgens HACCP norm verpakt.

Ons assortiment Click-clack blikjes

Ontdek de veelzijdigheid van onze click clack blikjes bij AtmR Gifts. Deze compacte en handige blikjes zijn ideaal voor het bewaren van diverse lekkernijen, waaronder onze heerlijke frisse pepermuntjes. Beschikbaar in wit of zilver. Click clack blikjes hebben een innovatief open- en sluitsysteem. Met een simpele druk op het click clack blikjes gaan de zijkanten naar buiten en opent het blikje moeiteloos. Om snel en eenvoudig te sluiten, kunt u de zijkanten naar binnen knijpen.

De click clack blikjes zijn niet alleen functioneel, maar ook perfect voor het creëren van unieke promotieartikelen. Bovendien gaat het assortiment verder dan alleen click clack blikjes. Ontdek ook onze andere zoete lekkernijen, zoals heerlijke chocolade, snoeppotten en snoepblikken. Maak van elk moment een smaakvolle herinnering met de diverse mogelijkheden die AtmR Gifts te bieden heeft.

Click-clack blikjes

Ontdek de kracht van bedrukte Clcik-clack blikjes bij AtmR Gifts. Laat uw bedrijfsidentiteit opvallen door deze handige click clack blikjes te bedrukken met uw logo. Een perfecte promotieartikel met optimale attentiewaarde. Of u ze nu vult met pepermuntjes of andere lekkernijen, deze bedrukte click clack blikjes bieden een blijvende indruk.

Naast het feit dat ze perfect zijn voor het bewaren van snoep, zijn deze bedrukte click clack blikjes ook handig voor het opbergen van kleine items. Een praktisch en opvallend promotieartikel dat langdurige zichtbaarheid en waardering toont. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over personalisatie-opties, prijzen en levering. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20