Geen filteropties mogelijk

Bedrukt groeipapier met logo

Groeipapier is een uniek en duurzaam geschenk. Het groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met daartussen zaadjes die in de grond gepland kunnen worden. Een origineel cadeau voor uw relaties waar de wereld een stukje mooier door wordt. U heeft geen groene vingers nodig om de zaadjes te laten uitkomen. 

Groeipapier 
 
Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan duurzame producten. Het groeipapier is gemaakt van gerecycled materiaal. Het is dus niet schadelijk voor de grond als u het groeipapier met de zaadjes ertussen wilt planten. 
 
Soorten zaadjes 
 
Wij hebben verschillende soorten zaadjes beschikbaar voor bloemen, kruiden en groenten. Hoeveel zaadjes er in het groeipapier zitten, is bij elk stukje verschillend. Het is ook mogelijk om een naam of logo te laten drukken op de meeste producten. Wij hebben verschillende soorten producten van groeipapier beschikbaar. U kunt kiezen uit: vellen papier in verschillende maten, gekleurde confetti, polsbandjes en meer. Onze polsbandjes van groeipapier zijn zeer geschikt voor grote evenementen. Na afloop van een evenement is de realiteit vaak dat mensen hun polsbandjes af doen en op de grond gooien. Bij dit product is het juist de bedoeling dat de polsbandjes in aanraking komen met de grond. Ook de confetti van groeipapier kan zonder zorgen in de lucht gegooid worden. 
 
Groene vingers
 
Zonder groene vingers zullen de zaadjes ook uitkomen. Poot de zaadjes in de grond en de rest gaat vanzelf. Iedereen kan met groeipapier overweg. Geef groeipapier als geschenk en er zal bij uw relaties een kleurrijk aandenken aan uw bedrijf groeien. Kijk ook naar onze groeipotloden en zaadzakjes.
  

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20