Prijs

t/m

Kleur

Bedrukt groeipapier met logo

Ontdek duurzaamheid in stijl met het groeipapier assortiment van AtmR Gifts. Laat uw naam of logo bedrukken op onze unieke groeipapierproducten voor een eco-vriendelijk statement op evenmenten of als groen geschenk.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Groeipapier 
 
Groeipapier is ook wel bekend als zaadpapier, is een milieuvriendelijk en innovatief product dat een duurzame twist geeft aan traditioneel papier. Gemaakt van gerecycled papier en verrijkt met zaden, biedt groeipapier niet alleen een functionele schrijf ervaring, maar ook de mogelijkheid om het na gebruik te planten en te laten groeien tot bloemen, kruiden of groenten.
 
Dit eco-vriendelijke papier draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van biodiversiteit. Het proces van groeipapier is eenvoudig: scheur het papier in stukjes, plant hte in de aarde, geef water en wacht op de prachtige resultaten. Groeipapier is een uniek en symbolisch geschenk dat niet alleen een boodschap overbrengt, maar ook de ontvanger de mogelijkheid biedt om letterlijk iets groens te laten groeien.
 
Ons assortiment groeipapier
 
Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan duurzame producten. Het groeipapier is gemaakt van gerecycled materiaal. Het is dus niet schadelijk voor de grond als u het groeipapier met de zaadjes ertussen wilt planten. Wij hebben verschillende soorten zaadjes beschikbaar voor bloemen, kruiden en groenten. Hoeveel zaadjes er in het groeipapier zitten, is bij elk stukje verschillend.
 
Zonder groene vingers zullen de zaadjes ook uitkomen. Plaats de zaadjes in de grond en de rest gaat vanzelf. Iedereen kan met groeipapier overweg. Geef groeipapier als geschenk en er zal bij uw relaties een kleurrijk aandenken aan uw bedrijf groeien. Kijk ook naar onze bloembollen & zaden, kweektuintjes en planten & accessoires.
 
Groeipapier bedrukken
 
Ontdek de mogelijkheden van gepersonaliseerd groeipapier, waar wij uw naam of logo kunnen drukken op verschillende producten. Ons assortiment omvat diverse groeipapierproducten, waaronder vellen in diverse maten, kleurrijke confettie en polsbandje. De polsbandjes van groeipapier zijn ideaal voor evenemneten. Hetzelfde geld voor de groeipapier confetti, die zonder zorgen in de lucht kan worden verspreid. Maak een groen statement op uw evenement met onze eco-vriendelijke groeipapierproducten.   
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20