Prijs

t/m

Kleur

Katoenen tassen met logo

Ontdek ons assortiment duurzame katoenen tassen, verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en stijlen. Personaliseer uw katoenen tassen met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap en creëer een uniek geschenk. Een ideaal relatiegeschenk voor uw medewerkers en relaties, die ook nog eens milieubewust is. 

 

Ontdek ons assortiment katoenen tassen

Bij AtmR Gifts bieden we een breed assortiment aan katoenen tassen. Onze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, waardoor u altijd een tas kunt vinden die bij uw voorkeuren past. Kies uit tassen met lange of korte hengsels, afhankelijk van uw voorkeur. Onze katoenen tassen zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Ze kunnen een lange tijd worden gebruikt, waardoor uw medewerkers en relaties geen weggooitassen meer hoeven te gebruiken. Door te kiezen voor herbruikbare tassen, laat u zien dat u en uw bedrijf bezig zijn met een milieubewuster leven en het verminderen van plastic afval. 

Personaliseer katoenen tassen met AtmR Gifts

Laat uw katoenen tassen naar wens bedrukken met uw logo of persoonlijk boodschap. Onze hoogwaardige bedrukkingsservice zorgt ervoor dat uw ontwerp helder wordt bedrukt op uw geschenk. Een gepersonaliseerde katoenen tas is een relatiegeschenk dat praktisch is voor uw medewerkers en uw relaties. Het verspreidt niet alleen uw naam, maar is ook een effectieve vorm van merkpromotie. Katoenen tassen zijn een perfecte weggever voor op beurzen en evenementen. 

Betrouwbare service bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts streven we naar een positieve ervaring voor al onze klanten, daarom verzorgen wij een snelle en veilige levering van uw geschenken. Of u nou een kleine of een grote bestelling heeft, wij bieden flexibele bezorgopties die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen en u te helpen bij het vinden van het perfecte geschenk dat past bij uw merk en bedrijf. 

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen of met het helpen van het vinden van een geschikt geschenk voor u en uw bedrijf!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20