Prijs

t/m

Kleur


Chips & Nootjes met logo bedrukken

Op zoek naar een zoute snack met uw logo erop? Bij AtmR Gifts hebben wij chips en nootjes voor u. Laat de verpakking bedrukken met het logo van uw bedrijf. Een lekker geschenk voor uw relaties of beursbezoekers om uw onderneming te promoten.

Relatiegeschenk 

Iedereen heeft wel eens lekkere trek. Dan komen zoute snacks goed van pas. Een mini busje Pringles, een blikje pinda’s of een blikje nootjes gaat er bij iedereen wel in. Chips en nootjes bedrukken met uw logo is een leuke en originele manier om uw bedrijf te promoten. De nootjes of Pringles worden vaak geleverd in een blik. Deze kunnen volledig worden bedrukt met uw logo, naam, slogan en boodschap. De bedrukking kan in een of meerdere kleuren en zelfs in full colour. Een keer wat anders maar absoluut een weggever met smaak. De bedrukte chips en nootjes in blik zijn een leuke en smakelijke verrassing voor uw relaties of uw eigen medewerkers. U kunt ze zelfs uitdelen op beurzen aan potentiële klanten en bezoekers om een boodschap over te brengen.

Een ideaal klein tussendoortje. Met een mooi bedrukt etiket is het zonde om het snackblikje gelijk weg te gooien. Tijdens het eten van de nootjes leest men altijd de verpakking. Zelfs een leeg snackblikje is nog te gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk eens aan als het snackblikje als pennenhouder. Zo blijft uw logo of boodschap nog langer in beeld! Ook tijdens de vrijdagmiddagborrel zijn zoute snacks niet weg te denken. Geef uw vrijdagmiddagborrel stijl en laat zoute snacks bedrukken met het logo van uw bedrijf. U kunt uw medewerkers die thuis werken ook verrassen met een leuk vrijdagmiddag borrelpakket. Zij kunnen thuis ook genieten van uw geschenk. Naast chips en nootjes met logo hebben wij ook genoeg andere snoepwaren waar u een logo op kunt laten zetten. Bekijk onze snoeppotten, stroopwafels en chocolade.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20