Prijs

t/m

Kleur
Papieren tassen met logo

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om uw bedrijf te promoten? Bekijk dan onze papieren tassen, ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Personaliseer ze met uw bedrijfslogo en geef uw geschenken in een mooie geschenktas.

Duurzame papieren tassen bij AtmR Gifts

Ontdek onze collectie papieren tassen, een populaire keuze voor allerlei gelegenheden. Van kraft papier tot kartonnen varianten, wij bieden een scala aan formaten, kleuren en stijlen, zo is er altijd wel iets wat bij uw wensen en behoeften past. Papieren tassen zijn niet alleen milieuvriendelijke alternatieven voor de plastic tassen, maar ook een goed marketinginstrument zodat uw naamsbekendheid wordt vergroot. U kunt ze gebruiken voor evenementen of als geschenk tassen.

Papieren tassen met bedrukking

U kunt uw papieren tassen volledig naar wens personaliseren, door ze te laten bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. U kunt kiezen uit verschillende formaten van bedrukking. Met een breed scala aan kleuren, formaten en ontwerpen, past er altijd wel iets bij uw merk en voorkeuren. Zo kunt u de kleuren aanpassen aan uw huisstijl of juist kiezen voor een meer duurzame uitstraling met een kraft tas. Geef uw geschenken weg in een mooie cadeautas en promoot uw merk en bedrijf.

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vinden we het leveren van hoogwaardige producten niet alleen belangrijk, maar ook het verzorgen van een zorgeloze bezorging van uw bestelling. Of het nu om een grote of een kleine bestelling gaat, wij maken een passend voorstel voor uw bestelling. Zo leveren wij uw bestelling niet alleen in Nederland, maar ook in verschillende Europese landen. Met onze bezorgservice kunnen wij ook uw bestelling bezorgen op meerdere adressen, zo kan uw bestelling overal gemakkelijk bezorgd worden.

Heeft u vragen over onze producten of heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikt geschenk voor uw bedrijf, dan helpt ons team u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20