Prijs

t/m

Kleur

Bordspellen met logo

Bordspellen blijven een leuke en gezellige bezigheid. Bij AtmR Gifts hebben wij bordspellen die voor blijvende herinneringen zorgen met uw familie en vrienden. Het bordspel is geschikt als relatiegeschenk. Wanneer uw relaties of medewerkers het spel spellen, zullen ze op een positieve manier aan uw bedrijf denken.

Bordspellen

Bordspellen blijven populair onder jong en oud. Er zijn genoeg momenten dat bordspellen van pas kunnen komen. De bordspellen zijn geschikt voor de familie, maar ook voor een avondje met vrienden. De meest gespeelde bordspellen zijn bijvoorbeeld mens erger je niet, schaken of dammen. De spellen bestaan allemaal uit een spelbord en pionnen. Wij hebben ook een aantal 3-in-1 of 5-in-1 bordspellen. Alle spellen zitten in een doos en kunnen allemaal met 1 bordspel worden gespeeld. Ideaal voor als u een bordspel wilt meenemen op vakantie. De kinderen hebben dan ook iets te doen of de spellen worden gespeeld door de hele familie op vakantie. Ze hebben de keuze uit meerdere spellen uit een doos. Het bordspel neemt ook minder ruimte in.

Bordspellen met logo

Bij AtmR Gifts kunt u de bordspellen laten bedrukken met het logo, de naam, slogan of een boodschap van uw bedrijf. Een bedrukt bordspel is een leuk geschenk voor relaties, medewerkers en klanten. De bordspellen met logo kunnen ook goed ingezet worden als promotie middel. Ontzettend leuk om weg te geven maar ook om zelf te spelen.  Een bordspel bedrukken is een unieke manier om uw bedrijf te promoten. Ze staan garant voor plezier en gezelligheid bij uw klanten of relaties. Naast bordspellen hebben wij bij AtmR Gifts ook genoeg andere spellen waar u een logo op kunt laten zetten. Neem eens een kijkje bij onze kaartspellen, buitenspellen of puzzels.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20