Prijs

t/m

Kleur


Zelfklevende memo's met logo

Sticky Notes zijn kleine papiertjes met een kleeflaag die gebruikt worden voor het maken van notities en het organiseren van ideeën. Sticky Notes met opdruk zijn bedrukte Sticky Notes die gebruikt worden als promotiemateriaal door bedrijven. Bestel nu je gewenste sticky notes bij AtmR Gifts!

Zelfgeklevende memo's
 
Sticky Notes, of Post-it notes, zijn kleine, rechthoekige papiertjes die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Ze hebben een kleeflaag aan de achterkant die ervoor zorgt dat ze op verschillende oppervlakken kunnen worden bevestigd en gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten. Sticky Notes zijn zeer populair voor het schrijven van korte aantekeningen, taken, boodschappenlijstjes en memo's. Ze zijn handig om overal te gebruiken, zoals op een bureau, in een planner, in een boek, op een muur, op een koelkast of op een computerscherm. Omdat ze klein en compact zijn, kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen in een tas of portemonnee. Sticky Notes worden ook gebruikt voor brainstorming en het organiseren van ideeën. Door de kleuren en maten te gebruiken, kunnen ideeën worden gegroepeerd en georganiseerd op een whiteboard of op een muur om een duidelijk overzicht te creëren. Sticky Notes kunnen ook worden gebruikt voor het aanbrengen van opmerkingen en feedback op documenten.
 
Zelfgeklevende memo's met opdruk
 
Sticky Notes met opdruk zijn Sticky Notes die zijn bedrukt met een specifieke afbeelding, logo of tekst. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo, een slogan of een afbeelding zijn die relevant is voor een specifieke gebeurtenis of campagne. Het bedrukken van Sticky Notes is een populaire manier voor bedrijven om hun merk te promoten en om op te vallen bij klanten en partners. Sticky Notes met opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze kunnen worden bedrukt met verschillende druktechnieken, zoals digitale print, zeefdruk of foliedruk. Bedrijven kunnen ook kiezen voor aangepaste verpakkingen voor hun Sticky Notes met opdruk, zoals individuele verpakkingen of sets van verschillende maten en kleuren.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20