KleurTacx Bidons met uw logo

Tacx sportbidons bedrukken met uw logo en/of tekst? Op zoek naar lekvrije drinkflessen of sportbidons met Logo? AtmR Gifts biedt een breed assortiment mooie logo bidons die we voor u kunnen bedrukken met een logo of een tekst. We hebben zowel goedkope als luxe sportbidons in het assortiment! U kunt de bidon of sportfles dus zelf samenstellen in uw favoriete kleur, dit geldt zowel voor de fles als de dop.

Sportbidon 

Een sportbidon van Tacx met opdruk van uw bedrijfsnaam valt op en is dus een fantastisch promotiemiddel. Een relatief goedkope give-away die u door ons kunt laten bedrukken.

Tacx

Onze Tacx shiva bidon is BPA vrij, vaatwasserbestending en 100% lekvrij. Door de rondzeefdruk kan de bedrukking groot en meerdere malen op de bidon gedrukt worden. Ook hebben wij modellen zoals de Tacx shiva in een BIO versie. Ook de Shanti of Fuse flessen van Tacx hebben wij in de collectie!

Tacx bidon met opdruk

Wij kunnen voor u mooie sportbidons bedrukken met een logo of een tekst. We hebben zowel goedkope als luxe lekvrije sportbidons in het assortiment. De Tacx Fuse serie is de lifestyle bidon van Tacx. Deze Fuse infuserfles kan geleverd worden met een infuser om kruiden of fruit aan te rijgen. De Tacx fuse is een Nederlandse productie en is 100% BPA en lekvrij en is gemaakt van biologisch afbreekbaar polyethyleen. Deze bidon is 100% recyclebaar. Zowel de bedrukking als de fles zijn vaatwasserbestendig tot 40 graden. Kies zelf de kleur van de dop, fles en de infuser. AtmR Gifts biedt een breed assortiment drinkflessen en sportflessen en relatiegeschenken met jouw logo erop.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20