Prijs

t/m

Kleur

Speakers met bedrukking

Bij AtmR Gifts vindt u hoogwaardige, duurzame speakers en technologieproducten die niet alleen kwaliteit bieden, maar ook bijdragen aan een groener milieu. Personaliseer uw duurzame speakers met bedrukking of gravure om uw merk extra te promoten.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame speakers

Duurzame speakers zijn moderne speakers die beter zijn voor het milieu. Ze zijn gemaakt van materialen die beter zijn voor het milieu, zoals gerecycled plastic, bamboe en duurzaam hout. Dit maakt ze een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele speakers. Er zijn verschillende soorten speakers.

Sommige van deze speakers hebben zelfs een extra functie, zoals draadloos opladen. Alle speakers in deze categorie zijn uitgerust met Bluetooth-connectiviteit. Hierdoor kunt u de speaker makkelijk overal mee naar toe nemen en is die makkelijk te verbinden.

Ons assortiment speakers

Het assortiment bestaat voornamelijk uit draadloze speakers die tevens duurzaam zijn. Deze duurzame speakers combineren het gemak van draadloze connectiviteit met milieuvriendelijke kenmerken. Ze zijn vervaardigd met materialen zoals bamoe, tarwestro of gercycled plastic, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief vormen voor een reguliere speakers. Naast draadloze functionaliteit dragen ze bij aan een groenere levensstijl.

Naast duurzame speakers biedt AtmR Gifts een uitgebreid assortiment duurzame technologieproducten aan. Dit omvat draadloze opladers, koptelefoons, oortjes en powerbanks. Al deze producten zijn ontworpen met aandacht voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Deze duurzame technologieproducten zijn ideaal voor mensen die streven naar hoogwaardige prestaties in combinatie met een milieubewuste benadering. 

Duurzame speakers bedrukken

Het bedrukken van duurzame speakers is een innovatieve manier om aandacht te vestigen op uw merk of boodschap, terwijl u ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Het bedrukken van duurzame speakers biedt niet alleen voordelen, maar benadrukt ook uw betrokkenheid tot het milieu. Het stelt u in staat om uw merk te promoten en tegerlijkertijd de nadruk te leggen op duurzaamheid en milieubewustzijn, wat in lijn is met de groeiende wens naar duurzame producten.

Al onze duurzame speakers kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo of boodschap. Dit kan worden gedaan via bedrukking of gravure. Een speaker met uw logo is ook een sterk middel voor merkpromotie. Of deze nu in een kantoor, woonkamer of in een andere ruimte staat, uw bedirjf of organisatie wordt altijd gezien.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20