Prijs

t/m

KleurStrandtassen met logo personaliseren

Bekijk onze strandtassen, perfect voor de zomerse avonturen. Personaliseer de strandtas met uw logo of persoonlijke boodschappen voor een uniek geschenk. Een gewardeerd geschenk voor uw relaties, medewerkers en klanten. 

Ontdek onze strandtassen

Bij AtmR Gifts beiden we een uitgebreid assortiment aan strandtassen, ideaal voor zomerse uitstapjes naar het strand of als u gaat picknicken. Of u nou gaat zonnen, zwemmen, lunchen of surfen, een strandtas is altijd handig om bij u te hebben. Onze collectie omvat diverse modellen en materialen, waaronder non woven, canvas en katoen, zo is er altijd een strandtas is die past bij uw stijl en behoeften. Onze strandtassen zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn ontworpen om lang gebruikt te worden en zijn bestand tegen de zon, zand en water.

Strandtas met uw logo personaliseren

Bij AtmR Gifts geloven we in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw geschenken. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw strandtassen te bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Zo creëert u niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Of het nu gaat om klanten, medewerkers of partners, een gepersonaliseerde strandtas laat een blijvende indruk achter.

Bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vinden we het erg belangrijk dat onze bezorging zorgvuldig verloopt. Wij begrijpen dat elke bestelling uniek is en daarom bieden we een flexibele bezorgservice aan, die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of u nu een kleine bestelling of een grote bestelling heeft, wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en op tijd aankomt. Wij leveren in heel Nederland, en ook in diverse Europese landen. Ook kunnen wij uw bestelling op meerdere adressen leveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. Wij bieden voor iedereen een passende oplossing, ons doel is dan ook om het bezorgproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor u en uw bedrijf. 

Als u vragen heeft over de producten, de bedrukkingsmogelijkheden of hulp nodig heeft bij het vinden van een geschikt geschenk voor u en uw bedrijf, ons team helpt u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20