Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde pepermuntdoosjes

Op zoek naar een verfrissend en gezond snoepje? Probeer pepermunt! Met zijn kenmerkende smaak van pepermuntolie en menthol biedt het niet alleen een heerlijke smaak, maar ook gezondheidsvoordelen. AtmR Gifts biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten pepermuntjes. 

Ons pepermunt assortiment
 
Ontdek de verfrissende wereld van bedrukte pepermunt bij AtmR Gifts. Onze heerlijke selectie pepermunt producten is niet alleen een traktatie voor uw smaakpapillen, maar ook een slimme keuze voor effectieve bedrijfspromotie.
 
Met diverse opties waaronder individueel verpakte pepermuntjes, pepermuntrolletjes en pepermuntblikjes, bieden wij veelzijdige mogelijkheden om uw merk te promoten. Voeg een persoonlijk tintje toe door uw bedrijfslogo of boodschap op de verpakking te laten bedrukken en vergroot zo de herkenbaarheid van uw merk. Ons assortiment biedt diverse opties om aan uw behoeften te voldoen. Laat uw bedrijf opvallen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor een verfrissende en effectieve bedrijfspromotie.
 
Relatiegeschenk
 
Pepermunt is een geweldig relatiegeschenk, omdat het een verfrissend snoepje is dat iedereen kan waarderen. Het is geschikt voor diverse gelegenheden, van bedrijfsfeestjes tot conferenties en beurzen.
 
Het geven van gepersonaliseerde pepermuntjes met het logo van uw bedrijf erop gedrukt, kan ook een slimme manier zijn om naamsbekendheid te vergroten en klanten aan uw merk te binden. Pepermuntjes zijn bovendien een betaalbaar en praktisch geschenk dat lang meegaat en herhaaldelijk gebruikt kan worden.
 
Pepermuntjes zijn ook een geweldig cadeau voor medewerkers. Je kunt ze bijvoorbeeld in een gepersonaliseerde pot met een bedankbriefje erbij geven als blijk van waardering voor hun harde werk en toewijding. Het kan hun dag opfleuren en hen aanmoedigen om nog harder te werken. Of u nu op zoek bent naar een praktisch relatiegeschenk voor klanten of een blijk van waardering voor medewerkers, pepermunt is een geweldige keuze. Het is een verfrissend en gezond snoepje dat uw merk kan helpen promoten en relaties kan versterken.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20