Prijs

t/m

Kleur

Speakers

De beschikbare speakers bij AtmR Gifts kunnen niet alleen muziek afspelen, maar ook in verschillende stijlen worden aangeboden. Als je op zoek bent naar een speaker met een bijzondere uitstraling, kun je kiezen voor speakers met stoffen roosters en een kunststof behuizing. Alle speakers kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of ontwerp. Bestel snel uw gewenste speaker bij AtmR Gifts.

Speakers

De beschikbare speakers bij AtmR Gifts kunnen niet alleen muziek afspelen, maar ook in verschillende stijlen worden aangeboden. Zo heb je de keuze uit speakers gemaakt van verantwoorde materialen, zoals bamboe, kurk, tarwevezel of gerecycled r-pet. Deze materialen zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling, maar zijn ook beter voor het milieu. Als je op zoek bent naar een speaker met een bijzondere uitstraling, kun je kiezen voor speakers met stoffen roosters en een kunststof behuizing. Deze hebben niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zijn ook functioneel en duurzaam.

Assortiment speakers

Het is belangrijk om te overwegen welk type speaker het beste bij jouw doelen en budget past. Draagbare speakers zijn bijvoorbeeld handig voor op events of beurzen, terwijl soundbars beter geschikt zijn voor thuisgebruik. Bovendien is het belangrijk om te zorgen dat de kwaliteit van de speaker op orde is, zodat de bedrukking niet ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Ook kunnen alle speakers bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20