Prijs

t/m

Full colour mokken

Bent u opzoek naar een mok die opvalt? Dan heeft AtmR Gifts de Full colour mok voor u. Laat de mok bedrukken met een logo of foto van hoge kwaliteit. Een kleurrijk geschenk die uw medewerkers en relaties zeker vrolijk zal maken. 

Assortiment full colour mok

De full colour mokken kunnen worden bedrukt met een afbeelding of logo en hebben een zeer goede kwaliteit. In ons brede assortiment hebben wij verschillende varianten van de full colour mokken. Zo kunt u kiezen tussen een koffiemok of een mok speciaal gemaakt voor een Latte macchiato. Wij hebben ook varianten waar u een lepel bij krijgt en wij hebben varianten waar u zelfs de kleur aan de binnenkant van de mok kunt personaliseren. Kies de kleur die het beste bij uw huisstijl pas om te zorgen voor een mooi geheel. De full colour mok is erg geschikt voor op uw eigen kantoor. Uw klanten zullen een kopje koffie drinken en versteld staan van de prachtige kwaliteit afbeelding op uw full colour mok. U maakt ook nog eens een professionele indruk met de full colour mok.

Full colour mok als geschenk

De mok is te gebruiken als geschenk, reclame instrument en voor op het werk. Ook is een mok erg duurzaam. U kunt de mok bijvullen hoe vaak u wilt met uw favoriete drankje. Zo hoeven uw medewerkers en klanten niet elke dag hun bekertjes weg te gooien. In de mok hoeft u maar een keer te investeren. Een uniek geschenk dat u geheel naar uw smaak kunt personaliseren. Neem ook eens een kijkje bij onze normale mokken, krijt mokken en emaille mokken

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20