Geen filteropties mogelijk

Markclip original met logo

De Markclip is een handige en veelzijdige paperclip met een unieke vorm en stevig materiaal. Het bedrukken ervan met uw logo kan uw merknaam effectief verspreiden en het gebruik ervan zorgt voor een professionele uitstraling van uw documenten. U kunt uw gewenste Markclip betsellen bij AtmR Gifts!

Markclip
 
De Markclip is niet alleen handig om pagina's te markeren of papier bij elkaar te houden met deze clip kunt u tot wel 18 pagina's stevig bij elkaar houden. Met zijn unieke vorm en het gat in het midden, kan de Markclip ook worden gebruikt om brieven of andere post samen te houden. Ontvangers zullen uw gepersonaliseerde clip zien en deze opnieuw kunnen gebruiken, waardoor uw merk nog meer zichtbaarheid krijgt. Gemaakt van stevig materiaal, kan de Markclip meerdere malen worden gebruikt zonder dat deze verbuigt of breekt. Het gebruik van de Markclip is niet alleen praktisch, het voegt ook een chique uitstraling toe aan uw papieren en documenten. Door op elk bureau een doosje met deze clips neer te zetten, zult u ze regelmatig terugzien en zorgt u voor een effectief en origineel reclamemiddel. 
 
Markclip bedrukken
 
AtmR Gifts biedt de mogelijkheid om uw logo op de clip te laten bedrukken een unieke kans om uw merk te promoten. Door deze gepersonaliseerde Markclips te gebruiken binnen uw eigen bedrijf, wordt uw logo meer zichtbaar en wordt uw naamsbekendheid vergroot wanneer deze clips worden gebruikt bij andere bedrijven en organisaties. De Markclip kan worden aangepast met elke gewenste opdruk, met of zonder raster en tot wel zes verschillende kleuren. Zelfs complexe, meerkleurige ontwerpen kunnen moeiteloos worden gedrukt dankzij de speciale druktechniek.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20