Kleur


Custom made sleutelhangers met logo

Een custom made sleutelhanger is een sleutelhanger die speciaal voor u of uw bedrijf op maat gemaakt wordt. Dit betekent dat u de mogelijkheid hebt om het ontwerp van de sleutelhanger te personaliseren met uw logo, tekst, afbeelding of andere speciale kenmerken die relevant zijn voor uw doelgroep. 

Custom made sleutelhangers
 
Custom made sleutelhangers zijn unieke sleutelhangers die speciaal voor uw bedrijf of organisatie worden ontworpen en geproduceerd. Door een custom made sleutelhanger te laten maken, kunt u uw merk op een originele en opvallende manier promoten. Custom made sleutelhangers kunnen worden geproduceerd in verschillende vormen, kleuren en materialen, waardoor u uw ontwerp volledig kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. Dit maakt custom made sleutelhangers een geweldige optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en opvallende manier om hun merk te promoten.
 
Relatiegeschenk
 
Custom made sleutelhangers zijn een perfect relatiegeschenk voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en persoonlijke manier om hun merk te promoten. Door een custom made sleutelhanger te laten maken, kunt u een accessoire creëren dat volledig past bij de stijl en uitstraling van uw bedrijf. Bovendien kunt u deze sleutelhangers laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een aangepaste afbeelding om uw merk extra onder de aandacht te brengen. Als relatiegeschenk zijn custom made sleutelhangers een praktisch en veelzijdig accessoire dat dagelijks gebruikt kan worden en een blijvende indruk kan achterlaten bij uw klanten, partners of medewerkers.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20