Prijs

t/m

Kleur

Materiaal

Voetballen met logo

Bent u opzoek naar een leuke weggever met uw logo erop? Bij AtmR Gifts hebben wij veel voetballen waar u gemakkelijk uw bedrijf mee kunt promoten door u logo erop te laten drukken. Geef een voetbal met logo of slogan als geschenk aan uw relaties.

Voetbal

Een voetbal is en blijft een leuk geschenk voor jong en oud. Bij ons heeft u de keuze uit voetballen van vele soorten en maten. De bal is meestal gemaakt van leer of synthetisch materiaal en is opgeblazen met lucht om het zijn karakteristieke ronde vorm te geven. De grootte en het gewicht van de bal variëren afhankelijk van de leeftijdscategorie en het niveau van het spel. 

Voetbal met logo

De voetballen zijn geheel te personaliseren met het logo, de slogan of een boodschap van uw bedrijf. Een voetbal is het ideale artikel om je bedrijf te promoten bij een sportevenement, sportdag of beurs. U kunt de voetballen met logo uitdelen aan de beursbezoekers. Ook is een bedrukte voetbal erg leuk voor een sportverening. Laat het logo van de vereniging op de ballen drukken. Ook kunt u de voetballen schenken aan uw relaties. Of uw relaties nou betrokken zijn bij sport of niet, iedereen heeft wel een voetbal thuis liggen. De voetballen worden vaak meegenomen op vakantie. Daarom is een voetbal met uw logo een perfect geschenk om uw naamsbekendheid mee te vergroten. Naast voetballen heeft AtmR Gifts ook strandballen en basketballen met logo. Neem snel een kijkje en ontdek onze vele andere promotieartikelen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20