Prijs

t/m

KleurThermosflessen met logo opdruk

AtmR Gifts omarmt duurzaamheid met een assortiment hoogwaardige, milieuvirendelijke thermosflessen en drinkwaren. We bieden de mogelijkheid om deze thermosflessen te bedrukken, waardoor u niet alleen uw merk kunt promoten maar ook uw toewijding aan een groenere toekomst kunt tonen.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame thermosflessen

Bij AtmR Gifts streven wij ernaar om een breed assortiment duurzame thermosflessen aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op ons milieu en de gezondheid van onze klanten. We begrijpen het cruciale belang van duurzaamheid en de noodzaak om plastic afval te verminderen.

De duurzame thermosflessen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waaronder roestvrij staal, glas en biologisch afbreekbare kuntstoffen. Deze keuze van materialen is niet alleen milieuvriendelijk, maar draagt ook bij aan het verminderen van de vraag naar wegwerpflessen, wat op zijn beurt aanzienlijk bijdraagt aan het wereldwijde initiatief om plastic vervuiling te verminderen.

Wat maakt deze thermosflessen zo duurzaam en milieuvriendelijk? Ze zijn ontworpen voor hergebruik. De thermosflessen zijn gemaakt van materialen die niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog lang meegaan. Dit betekent dat u gedurende een lange tijd kunt genieten van uw duurzame thermosfles. Ook zijn de thermosflessen vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid en veiligheid van onze klanen maar vermindert ook de negatieve impact op het milieu.

Ons assortiment thermosflessen

Bij AtmR Gifts bieden we een uitgebreid assortiment duurzame thermosflessen aan, als onderdeel van ons brede aanbod van milieuvriendelijke drinkwaren. We bieden een ruime keuze aan drinkbekers, mokken, thermosbekers en drinkflessen, zodat u altijd de perfecte optie kunt vinden. Als u opzoek bent naar hoogwaardige thermosflessen staan wij u graag te hulp. Of u nu gaat voor een duurzame thermosfles of een milieuvriendelijke thermosbeker met uw eigen logo, kiest u niet alleen voor een prachtig geschenk maar ook voor een bewuste en verantwoorde optie voor uw medewerkers en relaties.

Duurzame thermosflessen bedrukken

Bij AtmR Gifts staat duurzaamheid centraal, wat zich weerspiegelt in onze uitgebreide collectie bedrukte thermosflessen. Het bedrukken van deze flessen is niet alleen een slimme manier om uw merk te promoten, maar ook een krachtig statement voor een greonere toekomst. Er zijn talloze voordelen verbonden aan het bedrukken van onze thermosflessen. Het bedrukken van uw thermosfles vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf wanneer u uw logo, bedrijfsnaam of boodschap op een thermosfles laat bedrukken. Dit toont uw toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Bovendien zijn bedrukte thermosflessen uiterst praktische relatiegeshcenken.

Kies voor het bedrukken van duurzame thermosflessen bij AtmR Gifts en maak een positieve impact op het milieu, vergroot uw merkbekendheid en toon uw betrokkenheid voor duurzaamheid. Samen kunnen wij werken aan een groenere wereld.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20