Prijs

t/m

Kleur

Thermosflessen met logo opdruk

Verbeter uw dagelijkse hydratatieroutine of schenk duurzame warmte en frisheid met ons veelzijdige assortiment duurzame thermosflessen. Maak het persoonlijk en milieuvriendelijk met de bedrukte thermosflessen van  AtmR Gifts.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Ecologische thermosflessen

Bij AtmR Gifts streven wij ernaar om een breed assortiment milieuvriendelijke thermosflessen aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op ons milieu en de gezondheid van onze klanten. We begrijpen het cruciale belang van duurzaamheid en de noodzaak om plastic afval te verminderen.

De duurzame thermosflessen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waaronder roestvrij staalglas en biologisch afbreekbare kuntstoffen. Deze keuze van materialen is niet alleen milieuvriendelijk, maar draagt ook bij aan het verminderen van de vraag naar wegwerpflessen, wat op zijn beurt aanzienlijk bijdraagt aan het wereldwijde initiatief om plastic vervuiling te verminderen.

Wat maakt deze thermosflessen zo duurzaam en milieuvriendelijk? Ze zijn ontworpen voor hergebruik. De thermosflessen zijn gemaakt van materialen die niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog lang meegaan. Dit betekent dat u gedurende een lange tijd kunt genieten van uw ecologische thermosfles. Ook zijn de thermosflessen vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid en veiligheid van onze klanen maar vermindert ook de negatieve impact op het milieu.

Ons assortiment thermosflessen

Wij zijn trots op dat wij een uitgebreide selectie duurzame thermosflessen aanbieden die ontworpen zijn om alles te doorstaan. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld voor alle levensstijilen. Of u nu een wandeling maakt, naar werk reist of thuis blijft, bij AtmR Gifts vindt u de perfecte thermosfles.

In onze collectie hebben we geïsoleerde waterflessen die de temperatuur van uw drankjes meerdere uren kunnen vasthouden. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige milieuvriendelijke materialen en staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid. De maten variëren van compacte, gemakkelijk mee te nemen opties tot thermosflessen met een grotere inhoud voor langere tochten buitenshuis. Stijlen zijn er ook genoeg bij AtmR Gifts, of u nu iets straks en modern of meer klassiek en robuust wilt, wij hebben alles voor u.

Ook bieden we een ruime keuze aan drinkbekers, mokken, thermosbekers en drinkflessen, zodat u altijd de perfecte optie kunt vinden. Als u op zoek bent naar hoogwaardige drinkwaren staan wij u graag te hulp.

Duurzame thermosflessen bedrukken

Maar dat is nog niet alles, onze milieubewuste thermosflessen zijn niet alleen praktisch maar ook een leuke uiting van persoonlijkheid. Wij streven om onze producten uniek voor u te maken, al onze milieuvriendelijke thermosflessen zijn aanpasbaar met bedrukking. Voeg een naam, logo of ander artwork van uw keuze toe om een thermosfles te maken die uw stijl weerspiegelt. Deze op maat gemaakt ecologische thermosflessen zijn ook uitstekende geschenken, vooral voor bedrijfsgeschenken of gepersonaliseerde cadeaus.

Bij AtmR Gifts hebben we gebruik gemaakt van de allernieuwste druktechnologie die garandeert dat uw gekozen ontwerp levendig en chipbestendig blijft, hoe vaak u uw fles ook gebruikt. Kies de kleur van uw voorkeur, kies uw ontwerp en laat ons de rest doen.

Kies voor het bedrukken van thermosflessen bij AtmR Gifts en maak een positieve impact op het milieu, vergroot uw merkbekendheid en toon uw betrokkenheid voor duurzaamheid. Samen kunnen wij werken aan een groenere wereld.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20