Prijs

t/m

Kleur


Strand overig met logo

Maak uw stranddag compleet met onze comfortabele strandstoelen en parasols, zodat u kunt ontspannen en genieten van de zon in stijl en comfort. Onze hoogwaardige opblaasbare artikelen zoals zwembanden en luchtbedden bieden ook urenlang plezier in het water.
 
 
 
Strand parasols zijn een belangrijk accessoire voor een dagje op het strand, omdat ze bescherming bieden tegen schadelijke zonnestralen en schaduw bieden voor een comfortabele rustplaats. Strandstoelen zijn ook handig om te hebben, omdat ze zorgen voor een comfortabele zitplaats tijdens het zonnebaden of het kijken naar de zee. Opblaasbare spullen zoals luchtbedden, ballen en zwembanden zijn populair bij kinderen en volwassenen en bieden urenlang plezier in het water. 
 
Strand parasols, strand stoelen en opblaasbare spullen zijn allemaal populaire items voor een dagje aan het strand en kunnen u helpen om te ontspannen en te genieten van de zon en de zee. Ze zijn een geweldig relatiegeschenk voor klanten of medewerkers die van strandvakanties houden. Door deze items te personaliseren met uw bedrijfslogo of merknaam, kunt u uw bedrijf op een leuke en zomerse manier promoten. Investeer in hoogwaardige strandartikelen om uw relaties te verrassen en te laten zien dat u om hen geeft.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20