Prijs

t/m

Kleur


Polsbandjes met logo

Organiseert uw bedrijf een evenement of wilt u een boodschap overbrengen? AtmR Gifts heeft voor u de polsbandjes. In ons brede assortiment, heeft u keuze genoeg tussen de kleuren en materialen. Laat uw logo op de polsbandjes drukken en promoot uw bedrijf.

Polsbandjes

Een polsbandje met uw logo is het ideale promotiematerialen om uw naamsbekendheid te vergroten. De polsbandjes worden veel gebruikt op beurzen, festivals en andere evenementen. Wij hebben verschillende soorten polsbandjes. U kunt kiezen uit polsbandjes onder anderen gemaakt van polyester, tyvek, siliconen en PVC. De tyvek bandjes worden veel gebruikt bij festivals. De polsbandjes maken de toegangscontrole bij een evenement een stuk makkelijker voor het personeel.

Polsbandjes met opdruk

De bezoekers dragen de polsbandje met uw logo de hele dag door. Naast de festivals zijn er ook genoeg mensen die een polsbandje dragen bedrukt met een boodschap waar zij achter staan. Zo kan die boodschap op een subtiele manier verder worden verspreidt. De siliconen polsbandjes zijn hier zeer geschikt voor. De polsbandjes zijn ook een leuke weggever voor op een beurs. U kunt uw logo, slogan of boodschap snel verspreiden. Ook zijn de polsbandjes een leuke herinnering aan een concert, evenement of feest. De bandjes zijn ideaal voor kinderen. Door de bedrukte polsbandjes zijn ze makkelijk zichtbaar en vindbaar. Een polsbandje met logo is dus erg praktisch, leuk en geschikt voor promotionele doeleinden. Geef uw relaties en medewerkers ook een bandje om uw bedrijf aan te herinneren. Ook onze waaiers, zonnebrillen, oordopjes en regenponcho’s kunnen erg van pas komen tijdens een evenement.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20