Prijs

t/m

Kleur


Agenda's met bedrukking

Ontdek de duurzame agenda's van AtmR Gifts en organiseer uw leven met stijl en milieubewustzijn. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid in uw dagelijkse planning en personaliseer uw eco-vriendelijke agenda door ze te laten bedrukken met uw logo of boodschap.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame agenda's

In de snel veranderende wereld van vandaag is duurzaamhied een groot belang. Duurzame agenda's spelen een rol bij het creëren van een groenere toekomst en zijn meer dan alleen handige organisatietools. De duurzame agenda's worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled papier, organisch katoen of plantaardig leer. Dit draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Naast hun milieuvriendelijke aspect zijn duurzame agenda's ook functioneel en stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ontwerpen. Duurzame agenda's zijn meer dan alleen praktische hulpmiddelen. Ze vertegenwoordigen uw betrokkenheid bij een groenere, duurzamere toekomst. Kies voor duurzaamheid en maak een positief verschil.

Ons assortiment agenda's

Bij AtmR Gifts zijn de duurzame agenda's uitgekozen met het oog op milieubewustzijn. Ze worden gemaakt van materialen zoals gerecycled papier, organisch katoen en plantaardig leer waardoor ze een positieve impact hebben op het milieu. Ook begrijpen wij dat stijl belangrijk is. Onze duurzame agenda's bieden zowel milieuvriendelijkheid als stijlvol design. Of u nu op zoek bent naar een eigentijds, modern ontwerp of een meer klassieke uitstraling. Wat deze agenda's onderscheidt is hun duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om langer mee te gaan. 

Ook bieden we bij AtmR Gifts andere duurzame kantoorartikelen aan, waaronder notitieboeken, documentmappen en lunchboxen. Onze notitieboeken zijn gemaakt van gerecycled papier, de documentmappen combineren functionaliteit en stijl en onze lunchboxen zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk. Kies voor duurzaamheid en stijl in uw kantoorbenodigdheden met AtmR Gifts.

Duurzame agenda's bedrukken

Bij AtmR gifts kunt u uw duurzame agenda's een persoonlijke touch geven. U kunt uw logo, naam of boodschap toevoegen aan uw gewenste agenda. Bedrukte duurzame agenda's zijn niet alleen een praktische middel maar ook een uniek geschenk. Voeg een persoonlijke boodschap toe en maak de agenda een geschenk voor uw medewerkers en relaties.

Kies voor gepersonaliseerde duurzame agenda's bij AtmR Gifts en voeg een persoonlijke en professionele uitstraling toe aan uw kantoorbenodigdheden.  

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20