Geen filteropties mogelijk

EK oranje pakketten met logo

Bekijk onze selectie EK geschenkpakketten en bereid uzelf, uw medewerkers en relaties voor op het EK voetbal 2024! Personaliseer uw geschenken met uw logo of een persoonlijke boodschap voor een unieke touch. Laat AtmR Gifts u helpen om het perfecte geschenk te vinden voor uw medewerkers en relaties.

Ontdek onze EK geschenkpakketten

Bereidt uzelf voor op het EK voetbal 2024 met onze uitgebreide selectie EK voetbalpakketten. Of u nu thuis met vrienden gaat kijken of naar een evement gaat, onze pakketten zijn ontworpen om de EK sfeer tot leven te brengen. Onze pakketten bevatten alles wat u nodig heeft voor een gelaagsd EK. Van bier en snacks tot vlaggen, sjaals en andere producten, wij hebben het allemaal. Met onze pakketten hoeft u zich geen zorgen te maken over het bedenken van een leuk geschenk voor uw medewerkers of relaties.

Personaliseer uw geschenk bij AtmR Gifts

Wat maakt onze EK pakketten uniek? Onze pakketten zijn uniek omdat wij u de mogelijkheid geven om uw gekozen geschenk te personaliseren. Zo kunt u een logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp laten drukken op uw gewenste pakket, zo creëert u een persoonlijk tintje op uw geschenken. Of u nu een evenement organiseert of een feestje heeft met vrienden of familie, met onze gepersonaliseerde pakketten maakt u gegarandeerd indruk.

Betrouwbare levering met AtmR Gifts

Bij ons staat uw gemak centraal, daarom bieden wij een betrouwbare levering van uw EK geschenken. Of u nu een kleine of een grote bestelling heeft wij zorgen ervoor dat uw pakketten optijd aankomen. Met onze flexibele bezorgservice hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe uw geschenken geleverd worden. Wij bieden namelijk de optie om uw geschenken op meerdere adressen af te leveren, zo kunnen uw ontvangers gemakkelijk hun pakketten aannemen. Ook kunnen wij niet alleen in heel Nederland uw pakketten bezorgen, maar ook in verschillende landen in Europa. 

Als u vragen heeft over de producten, het proces of hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste geschenk voor uw medewerkers en relaties, ons team helpt u graag verder!

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20