Prijs

t/m

Kleur


Drop met logo opdruk

Wilt u uw medewerkers en relaties verrassen met lekkere drop? Laat de verpakking van de dropjes bedrukken met het logo van uw bedrijf. Bij AtmR Gifts kunt u kiezen uit verschillende soorten drop. Dit Hollandse snoepje zal zeker in de smaak vallen.

Ons assortiment drop

Duik in de verrukkelijke wereld van drop met AtmR Gifts. Verken ons assortiment drop, met een diversiteit aan zachte en zoete tot krachtige en zoute smaken. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke dropstaafjes, zoete dropveters of intense zoute drop, bij ona vindt u het perfecte lekkers.

Onze drop is niet alleen een smaakvolle traktatie, maar ook een ideale keuze voor diverse gelegenheden. Voeg een zoete touch aan bedrijfevenementen, beurzen of verras uw medewerkers en zakelijke relaties met een heerlijk blik drop. Het is tevens een uitstekende toevoeging aan cadeaupakketten of als welkomslekkernij op kantoor.

Ontdek de diverse mogelijkheden van drop bij AtmR Gifts en laat u verrassen door de unieke smaken. Van tijdloze favorieten tot eigentijdse varianten, onze dropcollectie biedt een smaakvolle reis voor alle liefhebbers van deze zoete lekkernij. 

Drop met bedrukking

Drop is echt typisch Nederlands en daarom een bijzonder cadeau om bijvoorbeeld aan uw internationale relaties te geven. Val op bij uw klanten door uw naam of logo te laten bedrukken op een verpakking of een blik. Deze blikken en emmers zullen mooi staan op het bureau, dus het is een goed idee om ze te personaliseren met uw eigen logo. 

Onze bedrukte dropartikelen zullen zeker in de smaak vallen. Zo hebben uw relaties tijdens het werk ook iets lekkers. De blikjes of emmers zijn gevuld met drop wat ze ook weer leuk maakt als weggever op een beurs. Naast drop bieden wij ook genoeg andere snoepwaren aan waar ook uw logo op bedrukt kan worden. Neem een kijkje op onze website en ontdek alle artikelen, zoals pepermunt, lolly's en snoepdoosjes.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20