Kleur

Drop

Wilt u uw medewerkers en relaties verrassen met lekkere drop? Laat de verpakking van de dropjes bedrukken met het logo van uw bedrijf. Bij AtmR Gifts kunt u kiezen uit verschillende soorten drop. Dit Hollandse snoepje zal zeker in de smaak vallen.

Naamsbekendheid 

De verpakking van drop bedrukken met uw eigen logo is een leuke manier of uw bedrijf of organisatie te promoten. Bedrukt drop doet het al jaren goed als geschenk. Drop is een typisch Hollands snoepje en bijna iedereen houdt ervan. Wanneer u ervoor kiest om uw relaties, klanten of medewerkers blij te maken met een pot of blik heerlijke drop met uw eigen logo zal dit niet alleen erg goed zijn voor de relatie, maar ook voor de naamsbekendheid van uw eigen bedrijf.

Relatiegeschenk 

Drop is echt typisch Nederlands, dit maakt het dan ook extra leuk om bijvoorbeeld weg te geven aan uw buitenlandse relaties. Val op bij uw klanten door uw naam of logo op een verpakking of op een blik te laten bedrukken.  Deze blikken en emmers zullen mooi staan op het bureau van uw relatie, dus het is een goed idee om deze blikken te laten bedrukken met uw eigen logo. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk ook het deksel te voorzien van uw logo. Onze bedrukte drop artikelen zullen zeker in de smaak vallen.  Zo hebben ze tijdens het werk ook iets lekkers te snoepen. Dat is ook nog eens goed voor het concentratievermogen tijdens het werken. De blikjes of emmers gevuld met drop zijn ook leuk als weggever voor op een beurs. Deel de snoepjes uit aan de bezoekers en maak reclame voor uw onderneming. Naast drop hebben wij ook genoeg andere relatiegeschenken waar u een logo op kunt laten zetten. Neem een kijkje op onze website en ontdek alle artikelen zoals pepermunt in blik, lollies en snoepdoosjes

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20