CategorieBoc 'n 'Roll met bedrukking

Bent u op zoek naar een originele en duurzame lunchverpakking? Kies voor de Boc 'n 'Roll bedrukt met uw logo. Ontdek de bedrukte Boc 'n 'Roll herbruikbare lunchzakjes. Een milieuvriendelijke oplossing voor uw dagelijkse lunchroutine!

Boc 'n 'Roll bij AtmR Gifts

Wilt u een duurzamere en milieuvriendelijkere optie voor het verpakken van uw lunch? Dan is de Boc 'n 'Roll herbruikbare lunchzakje precies wat u nodig heeft! Onze duurzame sandwich wrapper met opdruk biedt niet alleen een handige manier om uw lunch mee te nemen, maar helpt ook de hoeveelheid afval te verminderen die u produceert. Met zijn herbruikbaar ontwerp van hoogwaarduge materialen, zoals katoen en polyester, biedt de Boc 'n 'Roll lunchzakje een perfecte combinarie van stijl en functionaliteit. Het is een milieuvriendelijke lunchverpakking met logo. U kunt hem keer op keer gebruiken, waardoor u geldt bespaart en tegelijkertijd het milieu beschermt. Wenst u ook voor uw bedrijf gepersonaliseerde Boc 'n 'Rolll lunchzakjes? Dankzij het handige klittenbandsluitsysteem blijft uw lunch veilig en vers, zonder dat u uzelf zorgen hoeft te maken over lekken of morsen. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, u kunt het gewoon in de wasmachine gooien en het is weer klaar voor gebruik! Ook voor scholen en maatschappelijke doeleinden kunnen wij uw Boc 'n 'Roll verpakking voorzien van logo-branding. Of u nu onderweg bent naar werk, school of een dagje uit, met de Boc 'n 'Roll lunchzakje kunt u genieten van yw unch op een manier die goed is voor zowel uzelf als de planeet. 

Bestel vandaag nog de uw lunchverpakking en maak een positieve impact op het milieu! De Boc ’n Roll is gewoon een heel handig een duurzaam boterhamzakje dat te bedrukken is met uw logo en een goed vervanger is voor plastics. Wij kunnen de Boc ’n Roll boterhamzakjes met logo branden.

Boc 'n 'Roll personaliseren met AtmR Gifts

Wenst u ook een eigen Boc’n Roll verpakking met een opdruk van uw logo? Bij ons kun je een offerte aanvragen voor een prachtige bedrukking op deze milieuvriendelijke lunchskins. De Boc’n Roll is de perfecte vervanging voor traditionele boterhamzakjes, aluminiumfolie en lunchboxen. Vervaardigd uit recyclebaar kunststof (TPU) aan de binnenkant, zorgt de Boc’n Roll ervoor dat je boterhammen langdurig vers blijven. Met gemak kun je je boterhammen, sandwiches, kaas en worst in de Boc’n Roll wikkelen om ze vers te houden. De Boc ’n Roll is een leuke en duurzame weggever! Je lunch blijft heerlijk vers, en je kunt de bedrukte Boc’n Roll keer op keer opnieuw gebruiken. Het is een praktisch alternatief voor een traditionele broodtrommel en een trendy manier om je lunch mee te nemen. Bestel uw herbruikbare bedrukte duurzame boterhamzakjes bij AtmR Gifts!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20