Prijs

t/m

Kleur

Bloembollen en zaden met logo

Een zaadzakje bedrukt met uw naam of logo? Bij AtmR Gifts zijn de zakjes met zaden in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit bloemen, kruiden of groenten. Een milieubewust geschenk dat lang met u mee zal groeien. 

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Bloembollen en zaden

Bloembollen en zaden vormen een essentie van een bloeiende en gevarieerde tuin. Of het nu gaat om kleurrijke bloemen, smaakvolle groenten of aromatische kruiden ze bieden de mogelijkheid om een levendige en diverse buitenruimte te creëeren. Bloembollen en zaden dragen niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht van een tuin, maar spelen ook een rol in het bevorderen van biodiversiteit en het ondersteunen van lokale ecosystemen. Door zorgvuldig te selecteren en te planten, kunt u bijdragen aan het behoud van planten en het ecosysteem vergroten.

Ons assortiment bloembollen en zaden

AtmR Gifts heeft meerdere soorten zakjes met zaadmixen beschikbaar. U heeft onder anderen de keuze uit bloemenmix, kruidenmix en groentemix. Ook zijn onze zaadzakjes verkrijgbaar in een aantal verschillende formaten. Verras uw relatie met bloemzaadjes voorin de tuin of schenk zaadjes voor verschillende soorten kruiden en groenten om te gebruiken in de keuken. Bij het maken van een gerecht met de lekkere frisse groenten en kruiden, zal er zeker aan uw bedrijf gedacht worden. Maak dit geschenk onvergetelijk door uw eigen lay-out en logo op het zaadzakje te laten drukken.

Bij AtmR Gifts gaan we verder dan alleen bloembollen en zaden. Ontdek ons assortiment van groei en bloei, waaronder kweektuintjes, groeipapier en diverse planten en accessoires. We geloven in duurzaamheid en breiden ons aanbod uit om groenere keuzes te stimuleren.

Bloembollen en zaden met bedrukking

Een origineel geschenk om uit te delen op beurzen en evenementen, onze bloembollen en zaden laten een duurzame indruk achter voor uw bedrijf. De veelzijdigheid ervan strekt zich uit tot brievenbuspakketten, waarmee u relaties en medewerkers aangenaam verrast. Naast traditionele vormen kunnen bloembollen en zaden ook creatief worden ingezet, zoals op kaartjes of flessenhangers. Ontdek ook onze kweektuintjes als uniek groen relatiegeschenk. Personaliseer deze duurzame geschenken met uw bedrijfslogo voor een blijvende indruk.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20