Prijs

t/m

Kleur

CategorieKabels

Bestel uw universele USB multikabels bij AtmR Gifts voor het snel opladen van alle apparaten. De ideale oplaadkabel en All-in-one Adapter met connectoren om al je apparaten op te laden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van zeer goede kwaliteit voor een lange levensduur.

Multikabels

Multikabels zijn kabels die meerdere draden of kabels bevatten binnen een enkele omhulling of mantel. Deze kabels worden vaak gebruikt voor het bundelen van meerdere signalen of stroomcircuits in één kabel. Een multikabel kan verschillende soorten draden en kabels bevatten, zoals stroomkabels, signaalkabels, coaxkabels, HDMI-kabels, enzovoort. De kabels zijn vaak van verschillende kleuren en/of voorzien van labels om het eenvoudiger te maken om te zien welke kabel waarvoor bedoeld is. Het gebruik van multikabels kan zorgen voor een opgeruimde en georganiseerde bekabeling, aangezien meerdere kabels gebundeld kunnen worden in één kabelmantel. Hierdoor wordt ook voorkomen dat kabels in de knoop raken en is het eenvoudiger om kabels te verplaatsen of te vervangen.

Multikabels bedrukken

Multikabels kunnen worden bedrukt met bijvoorbeeld een logo, bedrijfsnaam of andere gewenste informatie. Dit kan handig zijn om de kabels te identificeren en onderscheiden van andere kabels, vooral wanneer er veel kabels op één plek zijn aangesloten. Het bedrukken van multikabels is een veelgebruikte methode om een professionele uitstraling te geven aan kabels, vooral in situaties waarin kabels vaak moeten worden verplaatst en/of vervangen. Het kan ook handig zijn om onderscheid te maken tussen kabels van verschillende leveranciers of voor verschillende toepassingen. AtmR Gifts biedt ook onder andere nog Xoopar Kabels aan.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20