Prijs

t/m

Kleur
Metalen sleutelhangers met logo

Wilt u ook sleutelhangers bestellen? Bent u op zoek naar mooie en representatieve metalen sleutelhangers? De bedrukte sleutelhanger is een echte promo klassieker die veelzijdig inzetbaar is. De sleutelhanger met logo is voor veel autodealers, verhuurbedrijven, woningcorporaties en makelaars al jaren de nummer 1 give away. Kies bij AtmR Gifts voor uw bedrukte luxe metalen sleutelhangers met een logo.

Metalen sleutelhangers 

Metalen sleutelhangers zijn een populaire keuze voor promotionele producten en persoonlijke accessoires. Ze zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor zakelijke geschenken of als aandenken aan speciale gelegenheden.

Metalen sleutelhangers kunnen gemaakt zijn van verschillende metalen, waaronder roestvrij staal, zink legeringen, aluminium en messing. Elk type metaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Wat betreft ontwerp, bieden metalen sleutelhangers een breed scala aan mogelijkheden. Ze kunnen worden gegraveerd, gestanst of bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo, of een gepersonaliseerde boodschap. Metalen sleutelhangers zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van klassieke rechthoeken en cirkels tot opvallende ontwerpen die opvallen en de aandacht trekken.

Of u nu op zoek bent naar een zakelijk geschenk of een persoonlijk accessoire, metalen sleutelhangers zijn een stijlvolle en duurzame optie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor elk budget.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20