Prijs

t/m

Kleur


Materiaal

Duurzame potloden met logo

Bij AtmR Gifts vindt u een scala aan duurzame potloden gemaakt van gerecyclede materialen en biologisch afbreekbare onderdelen. We bieden tevens de optie om deze milieuvriendelijke potloden te bedrukken, waardoor je op een groene manier uw boodschap kunt verspreiden.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame potloden

In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid groeit de dringende behoefte aan weloverwogen keuzes. Bij AtmR Gifts bieden we een uitgebreide selectie duurzame potloden, speciaal ontworpen voor milieubewuste schrijfliefhebbers.  

In tegenstelling tot gewone potloden, dragen deze milieubewuste potloden bij aan de reductie van plasticafval en onnodige houtkap. Deze potloden zijn niet slechts schrijfinstrumenten maar ze zijn een statement van betrokkenheid bij het milieu. Ze worden vervaardigd uit diverse milieuvriendelijke materialen, zoals gerecyclede kunststoffen, biologisch afbreekbare onderdelen en hernieuwbare grondstoffen. Het gebruik van deze materialen minimaliseert de impact op de planeet.

Kies voor een eco-vriendelijk potlood en zet een doordachte stap naar een schonere toekomst. Laat zien dat u om het milieu geeft. Samen kunnen we positieve veranderingen teweegbrengen en onze invloed op het milieu verminderen. Ontdek de wereld van duurzaam schrijven met onze verzameling eco-vriendelijke potloden.

Ons assortiment potloden

Onze duurzame potloden worden vervaardigd uit materialen zoals gerecyclede kunststoffen, biologisch afbreekbare onderedelen, hernieuwbare grondstoffen en FSC-gecertificeerd hout. Dit minimaliseert de belasting van onze ecosystemen. Ook behoort het Sprout potlood tot ons assortiment. Deze groene potloden bevatten capsules met zaadjes van kruiden of bloemen. Wanneer het potlood zijn schrijftaak heeft volbracht, kan het worden geplant en zullen er planten uit groeien.

Bij AtmR Gifts gaan we verder dan alleen potloden. we bieden ook een breed scala aan andere duurzame schrijfwaren, waaronder luxe pennen en schrijf- en tekensets. Ons gevarieerde assortiment is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen of u nu op zoek bent naar duurzame schrijfproducten voor persoonlijk gebruik, geschenken voor medewerkers of relaties, of promotionele artikelen voor uw bedrijf.

Duurzame potloden bedrukken

Bij AtmR Gifts bieden we de mogelijkheid om duurzame potloden te bedrukken met uw unieke boodschap. Onze bedrukte potloden zijn niet alleen functioneel maar ook milieubewust. Met duurzame potloden bedrukken draagt u bij aan het verminderen van plasticafval en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen. Wij geloven in de kracht van bewuste keuzes en met onze bedrukte potloden kunt u uw merk of boodschap op een groene manier verspreiden. Of u nu opzoek bent naar milieuvriendelijke relatiegeschenken, promotionele items voor uw bedrijf of gepersonaliseerde cadeaus voor speciale gelegenheden. Ons assortiment biedt duurzame opties voor elk doel.

Kies voor duurzaamheid en stijl met het bedrukken van onze potloden en maak een groen statement met een persoonlijk accent. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om uw duurzame potloden te bedrukken bij AtmR Gifts.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20