Geen filteropties mogelijk

Bedrukte wingclip met logo

De Wingclips zijn aanpasbaar door bedrukking in één tot vier kleuren of een full color bedrukking. Ze bieden een chique uitstraling en zijn ideaal als promotieartikel om uw bedrijf te promoten. Bestel uw gewenste Wingclip met bedrukking bij AtmR Gifts

Wingclip
 
De Wingclip is een stijlvolle en functionele paperclip die de aandacht van uw boodschap vergroot. Met verschillende vormen en maten in ons assortiment, biedt de Wingclip een uitstekende keuze voor het binden van maximaal 15 tot 25 pagina's zonder beschadiging van het papier. Uw documenten krijgen een professionele uitstraling en de Wingclip ziet er net wat eleganter uit dan een traditionele paperclip. Het gebruik van deze clip is eenvoudig en met een simpele beweging zijn uw papieren netjes gebonden.
 
Wingclip met opdruk
 
De Wingclips zijn volledig aan te passen aan uw wensen door ze te laten bedrukken. U kunt kiezen uit één tot vier kleuren of een full color bedrukking. Het bedrukken van Wingclips is een geweldige manier om ze in te zetten als promotieartikel voor uw bedrijf en uw merknaam te promoten. AtmR Gifts biedt ook nog andere soorten clips aan zoals Markclips, Promoclips en Cornerclips.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20