Prijs

t/m

Kleur


Xoopar Octopus Kabel

Bent u op zoek naar een leuke gadget of give away? Bestel dan een bedrukte Xoopar multikabels bij AtmR Gifts. De nieuwste duurzame multikabels met USB C poort en een bedrukking van uw logo of tekst zijn bij ons op voorraad. Deze hoogwaardige multikabel heeft 4 verschillende connectoren. Laadkabels of connectiekabels zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Xoopar multikabels

Op zoek naar een veelzijdige en efficiente oplossing voor het opladen van je smartphone of tablet? Ontdek de bedrukte Xoopar Octopus, de ultieme multi connectiekabel die aan al uw behoefte voldoet. Bij AtmR Gifts vindt u een uitgebreid assortiment laders aan van Xoopar Octopus, waaronder de Xoopar Octopus Gamma 2, Xoopar Mr. Bio Long Eco-Friendly Cable Wheat, Xoopar Mr. Bio Power Pack en de Xoopar Eco Octopus.

De Xoopar Octopus is ontworpen om het opladen van al uw apparaten snel en moeiteloos te maken. Met de USB, micro USB, lightning en USB-C connectoren is deze kabel geschikt voor bijna elke smartphone op de markt. Maar dat is niet alles, deze kabels zijn niet alleen handig, ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur.

Kies voor de Xoopar Octopus, de octopusvormige oplaadkabel die uw apparaten snel en efficient oplaadt. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en duurzaamheid die deze gadget te bieden heeft. Bij AtmR Gifts hebben wij alles wat u nodig heeft om krachtig en berouwbaar op te laden.

Xoopar bedrukken

De Eco Octopus multikabel is een milieubewuste keuze. Gemaakt van gerecycled RPET voor de kabels en biologisch afbreekbaar kuntstof voor de behuizing. Dit maakt de Eco Octopus multikabel niet alleen een handige gadget maar ook een milieuvriendelijek keuze die bijdraagt aan een groenere toekomst. Dit maakt de Xoopar Octopus het ideale en duurzame geschenk voor uw medewerkers of relaties.

De Xoopar Octopus kabels zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw merk of bedrijf past. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw Xoopar te personaliseren met uw eigen logo of boodschap, waardoor ze perfect zijn als promotionele items.

Bij AtmR Gifts gaan we verder dan alleen de Eco Octopus multikabel. Wij bieden ook andere soorten kabels en accessoires aan, zodat u de perfecte optie kunt kiezen die aan uw behoefte voldoet. Kies voor duurzaamheid en personalisatie met AtmR Gifts.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20