Prijs

t/m

Kleur
Sjaals met uw bedrijfslogo

Ontdek onze collectie sjaals, ideaal om uw relaties en medewerkers mee te verrassen tijdens de koude winterdagen. Kies uit een breed assortiment aan stijlen en materialen, waaronder gerecyclede stoffen, fleece en katoen. Personaliseer uw sjaals met uw logo voor een opvallend relatiegeschenk.

Sjaals bij AtmR Gifts

Bekijk onze collectie sjaals, ideaal om uw relaties en medewerkers warm te houden tijden de koude winterdagen. Kies uit een scala aan stijlen, waaronder korte, lange, gebreide, dunne en dikke sjaals, vervaardigd uit diverse materialen zoals gerecyclede stoffen, fleece, viscose en katoen. Met onze duurzame sjaals van geryclede materialen kunt u niet alleen warmte bieden, maar ook zorgen voor een milieubewustere levensstijl.

Personaliseer uw sjaals

Een bedrukte sjaal is niet alleen een handig geschenk, maar ook een krachtig promotiemiddel. Door uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de sjaal te laten bedrukken krijgt uw merk meer aandacht. Of het nu gaat om uw relaties, medewerkers of beursbezoekers, een gepersonaliseerde sjaal zal goed opvallen en uw naamsbekendheid vergroten. Kies voor een warme toevoeging aan uw bedrijfskleding of gebruik ze als promotionele items voor uw evenementen. 

Eenvoudige bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zorgeloos te laten bezorgen door ons. Of u nu een kleinere of een grotere bestelling heeft, wij verzorgen het gehele proces voor u. Bezorging is mogelijk op verschillende locaties en ook in verschillende landen in Europa. Met onze uitgebreide service en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat uw geschenken op tijd en met zorg worden geleverd. Laat ons u helpen met het hele proces van uw geschenk van advies tot en met bezorging. 

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het vinden van een geschikt geschenk, helpen wij u graag verder!

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20