Prijs

t/m

Kleur
Americano drinkbekers

Bij AtmR Gifts heb je keuze uit verschillende varianten en kleuren van de Americano drinkbeker. Een geïsoleerde drinkbeker met deksel waarin u uw favoriete koffie kunt bewaren. Promoot uw bedrijf en laat uw logo op de bekers drukken.

Assortiment Americano bekers 

AtmR Gifts beschikt over een uitgebreid assortiment aan Americano drinkbekers. Bewaar uw favoriete koffie in deze beker of geef hem als geschenk. De Americano beker komt in verschillende modellen. Bij sommige modellen hebben de bekers een siliconen grip. De grip zorgt ervoor dat de hete koffiebeker niet uit uw hand kan glijden. Ook heeft AtmR Gifts modellen met handvat in het assortiment. De Americano beker komt in verschillende maten. Wij hebben bekers van 250ml, 300ml en 350ml. Onze Americano cups zijn beschikbaar in veel kleuren.

Soorten flessen

De beker heeft zijn naam te danken aan de grote zwarte koffie: americano, maar de beker is niet alleen gemaakt voor koffie. U kunt de beker gerust gebruiken voor thee, soep of chocolademelk. Neem de Americano bekers gemakkelijk mee naar uw werk en voorkom gemors. Is het belangrijk voor u dat uw koffie lang warm blijft? Dan is een van onze thermosflessen een optie voor u. Drinkt u liever water dan koffie, dan is een bidon, waterfles of waterfruit infuser misschien iets voor uw.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20