Prijs

t/m

KleurLinialen met logo

Op zoek naar een liniaal met uw logo? Voor privé en zakelijk gebruik kan een liniaal altijd van pas komen. Om uw bedrijf te promoten kunt het logo van uw bedrijf op een liniaal laten drukken. Een handig geschenk waar uw relaties, klanten en medewerkers goed gebruik van kunnen maken.

Linialen

Een liniaal is een handig meetinstrument waar u ook rechte lijnen langs kunt trekken. Wij hebben linialen die praktisch en mooi zijn. Linialen zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. De linialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. We hebben niet alleen plastic linialen, maar wij hebben onder anderen ook linialen van hout of kunststof waar u het logo van uw bedrijf op kunt laten drukken. De linialen zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen. De linialen worden nog steeds veel op scholen gebruikt. De leerlingen krijgen vaak opdrachten waarin ze kleine afstanden moeten meten. Ook wordt de geodriehoek nog veel in het onderwijs gebruikt.

Linialen met logo

Een liniaal met uw logo is praktisch en komt altijd van pas. Linialen bedrukken is een effectieve manier om uw bedrijf of organisatie te promoten, uw merk te versterken of een persoonlijk tintje te geven aan een geschenk. Met de verschillende technieken en opties die beschikbaar zijn, is het mogelijk om een unieke en aantrekkelijke liniaal te maken die lang meegaat en een blijvende indruk achterlaat. Zodra de liniaal wordt gebruikt op het werk of school, wordt u naamsbekendheid al weer vergroot. De bedrukte liniaal is een geschikt geschenk voor iedereen die in de bouw werkt. Ook is het een leuke weggever voorop beurzen of voor uw relaties. Naast de functionele liniaal hebben wij ook genoeg andere artikelen waar u een logo of boodschap op kunt laten drukken. Bekijk onze rolmaten, potloden of rekenmachines waar u een logo op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20