Prijs

t/m

Kleur

Bedrukte potloden met logo

Potloden zijn praktische en goedkope promotieartikelen die gemakkelijk bedrukt kunnen worden met logo's, slogans en afbeeldingen. Ze worden veel gebruikt op scholen, kantoren en thuis, waardoor uw merk regelmatig onder de aandacht komt. Het bedrukken kan op verschillende manieren worden gedaan. Bestel uw gewenste potloden bij AtmR Gifts.

Potloden

Potloden zijn een van de meest gebruikte en veelzijdige schrijfinstrumenten ter wereld. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, van de traditionele houten potloden tot de moderne mechanische potloden met verschillende hardheden van grafiet. Potloden worden gebruikt door kunstenaars, schrijvers, ingenieurs, architecten en studenten om te tekenen, schetsen, schrijven, markeren en notities te maken. Potloden zijn er in verschillende hardheden, die aangegeven worden met een code op het potlood. De hardheid van het potlood wordt bepaald door de hoeveelheid klei in de grafiet. Zachtere potloden hebben meer klei en minder grafiet, waardoor ze donkerder schrijven en beter geschikt zijn voor tekenen. Hardere potloden hebben meer grafiet en minder klei, waardoor ze lichter schrijven en beter geschikt zijn voor schrijven. Traditionele houten potloden worden gemaakt van cederhout en hebben een metalen of plastic huls die het grafiet beschermt en de potloodpunt scherp houdt. Mechanische potloden, aan de andere kant, hebben een vulmechanisme waarmee de punt van het potlood kan worden verlengd of teruggetrokken. Dit maakt mechanische potloden ideaal voor precisiewerk en technische tekeningen.

Potloden bedrukken

Potloden zijn een geweldige optie als het gaat om gepersonaliseerde promotieartikelen. Potloden kunnen namelijk eenvoudig worden bedrukt met een logo, slogan of afbeelding, waardoor ze een effectief marketinginstrument worden dat door veel mensen zal worden gezien. Het bedrukken van potloden kan op verschillende manieren worden gedaan. Bijvoorbeeld door middel van zeefdruk, digitaal printen of tampondruk. Het soort bedrukking dat wordt gebruikt, hangt af van het type potlood en de gewenste uitstraling van de bedrukking. Ook biedt AtmR gifts ook nog andere schrijfwaren aan zoals BIC pennen, Toppoint pennen, UMA pennen en senator pennen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20