Prijs

t/m

Kleur

Bad & strandlakens met logo

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde handdoeken of strandlakens met uw bedrijfslogo? Bij AtmR Gifts bieden we hoogwaardige bedrukking en variabele personalisatieopties, perfect voor unieke geschenken. Ontwerp uw eigen unieke items en maak indruk op uw medewerkers en relaties met een persoonlijk geschenk. 

Handdoek of badlakens met uw bedrijfslogo bedrukken?

Of het nu gaat om een badlaken van 100x180 cm bedrukken met bedrijfslogo, een speciale boodschap of zelfs individuele namen, wij kunnen het voor u realiseren. Onze specialiteit ligt in het printen en bedrukken met variabelen zoals namen, logo's of een persoonlijke boodschap. Wilt u een handdoek van 70x140 cm bedrukken dat kan ook! Wilt u strandlakens voor het hele bedrijf, laat uw creativiteit de vrije loop en geef een geschenk dat niet alleen praktisch is, maar ook persoonlijk en uniek. Ontwerp uw eigen badlakens en maak deze zomer onvergetelijk voor uw team en relaties!

Unieke badlakens en handoeken met logo of persoonlijke naam bedrukken?

Ontdek onze unieke badlakens en handdoeken, perfect voor bedrijven, verenigingen, promoties en creatieve campagnes van reclamebureaus en promotionele leveranciers. Bij AtmR Gifts zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van deze producten met variabelen zoals namen, persoonlijke boodschappen en logo's, waardoor elk item een persoonlijk tintje krijgt. Een handdoek bedrukt met eigen naam, hoe leuk is dat om te geven als geschenk! Met een breed scala aan varianten in handdoeken en badlakens om uit te kiezen, bieden wij full color bedrukking en personalisatie, zelfs bij kleine aantallen. Onze snelle levertijden en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk unieke geschenken kunt realiseren, perfect voor de zomerse evenementen en promoties. Maak indruk met op maat gemaakte bedrukte badlakens en handdoeken die niet alleen functioneel zijn, maar ook uw merk of boodschap op een opvallende manier uitdragen. Kies voor AtmR Gifts en maak van uw volgende campagne een groot succes!

Handdoek met eigen naam gepersonaliseerd?

Op zoek naar de perfecte gepersonaliseerde handdoek met eigen naam bedrukken? Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke toevoeging voor op het strand, sauna, gymlessen of voor tijdens uw sporttrainingen? Ontdek onze collectie gepersonaliseerde handdoeken bij AtmR Gifts! Wij geloven in het toevoegen van een persoonlijke touch aan alle producten, en onze handdoeken vormen daarop geen uitzondering. Met een ruime keuze aan soorten, ontwerpen, formaten en hoogwaardige materialen bieden wij handdoeken in veel gewichten en formaten. Personaliseer ze door een bedrukking of print met naam, initialen, zelfs een leuke afbeelding of eigen ontwerp en maak ze helemaal van u! Onze gepersonaliseerde handdoeken zijn niet alleen perfect voor in de badkamer, maar ook ideaal om mee te nemen naar gymlessen, sporttrainingen of een ontspannen dagje aan het strand. Zo raakt u uw handdoek niet meer kwijt! Laat AtmR Gifts u helpen om een handdoek te creëren, voor uzelf, uw medewerkers of relaties.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw gepersonaliseerde handdoeken, badlakens en fleecedekens te bestellen en maak indruk op uw klanten, medewerkers of gasten met een persoonlijk geschenk dat ze niet snel zullen vergeten

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20