Prijs

t/m

Kleur


Stormparaplu's met logo

Stormparaplu’s met uw logo bedrukken dat kan bij AtmR Gifts! Bedrijfsnaam of slogans op uw stormparaplu? Bij ons kunt u bedrukte stormparaplu's bestellen. 

Stormparaplu's

Een stormparaplu is een type paraplu dat speciaal is ontworpen om bestand te zijn tegen zware windvlagen en regenbuien. Het is een stevige en duurzame paraplu die ervoor zorgt dat u droog blijft en niet omver wordt geblazen tijdens een storm. Een stormparaplu heeft meestal een speciale constructie met een stevig frame van glasvezel, staal of aluminium en een sterke luifel gemaakt van waterdicht en winddicht materiaal zoals polyester of nylon. Sommige stormparaplu's hebben ook een dubbele laag luifel die extra bescherming biedt tegen wind en regen.

Stormparaplu's bedrukken

Eenvoudig en snel een stormparaplu met logo bedrukken bij AtmR Gifts? AtmR Gifts beschikt over een ruime keuze in bedrukte en onbedrukte paraplu's, stormparaplu's en relatiegeschenken. Wij kunnen ook stormparaplu's bedrukken in een kleine oplage? Heeft u vragen over een kleine oplage paraplu’s of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van standaard paraplu's, bedrukte opvouwparaplu's en andere relatiegeschenken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20