Prijs

t/m

Kleur
Koeltassen met uw logo

Bekijk onze hoogwaardige koeltassen, perfect als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Laat uw logo bedrukken op onze koeltassen voor een krachtige merkpromotie. Verras uw medewerkers en relaties met gepersonaliseerde koeltassen.

Ontdek onze koeltassen

Bij AtmR Gifts hebben we een selectie aan koeltassen die ideaal zijn als relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of partners. Of u nu op zoek bent naar draagtassen, rugzakken of andere modellen, wij bieden hoogwaardige koeltassen van diverse materialen, waaronder kleinere tassen voor 6 blikjes tot ruimere modellen voor 50 blikjes en snacks, zo kunt u bij ons altijd de perfecte koeltas vinden die aansluit bij uw behoeften. 

Laat uw koeltassen bedrukken met logo

Bij AtmR Gifts geloven we er in dat iedereen uniek is, daarom vinden wij het belangrijk dat uw geschenken gepersonaliseerd kunnen worden naar uw wensen en behoeften. Wij bieden de optie om uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp te bedrukken op de door u uitgekozen koeltas. Door koeltassen te personaliseren, zorgt u niet alleen voor een uniek en opvallend geschenk, maar creëert u ook een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Of het nu gaat om het koel houden van drankjes op evenementen of het goed houden van uw lunch, onze bedrukte koeltassen zijn een praktisch en stijlvol promotiemiddel.

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vinden we het erg belangrijk dat uw bestelling zorgeloos bezorgd wordt. Of het nu gaat om een kleine of een grote bestelling, wij zorgen ervoor dat uw producten veilig en op tijd arriveren. We begrijpen dat elke bestelling uniek is, daarom bieden we flexibele bezorgopties die aansluiten bij uw behoeften. Of u nu uw pakketten binnen Nederland of in verschillende Europese landen wilt laten leveren, wij bieden een passende oplossing aan. Daarnaast bieden wij ook de optie om uw bestelling op meerdere adressen te laten bezorgen, zo kunnen uw ontvangers hun bestelling in ontvangst nemen. Wij proberen altijd om het bezorgproces zo naadloos als mogelijk te laten verlopen voor u en uw bedrijf.

Heeft u vragen over onze producten of heeft u hulp nodig bij het vinden van het perfecte geschenk voor uw bedrijf? Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20